Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντοκουμέντο με την μεταμόρφωση της Πόλα Ρούπα – Η λέξη της μελαχρινής γυναίκας που σήμανε συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική

Ντοκουμέντο με την μεταμόρφωση της Πόλα Ρούπα – Η λέξη της μελαχρινής γυναίκας που σήμανε συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική

– Καρέ καρέ εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες της τράπεζας οι αστυνομικοί
– Μελαχρινή και με καρέ μαλλί η γυναίκα που οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι η Πόλα Ρούπα
– Η φρασεολογία, οι κινήσεις και το σουλούπι της επικεφαλής των ληστών παραπέμπουν στη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη
– Δείτε τις φωτογραφίες των τριών ληστών που “σήκωσαν” 180 χιλιάδες από την τράπεζα στη Μαλεσίνα

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν καρέ από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας στη Μαλεσίνα, που χτυπήθηκε από την τριάδα των ληστών, των οποίων επικεφαλής θεωρείται από την αστυνομία, η Πόλα Ρούπα.

Πρόκειται για την γυναίκα που στα καρέ από το βίντεο εμφανίζεται μελαχρινή και με καρέ μαλλί. Μαζί της μια ακόμη νεαρή γυναίκα αλλά και ένας άνδρας με μουσάκι και μουστάκι που μιλούσε -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- σε σπαστά ελληνικά.

Η τριάδα των ληστών υπεξαίρεσε συνολικά 180 χιλιάδες ευρώ από την τράπεζα, όμως ο τρόπος δράσης όσο και η φρασεολογία της επικεφαλής, παρέπεμψαν αμέσως τους αστυνομικούς, στη διασημότερη καταζητούμενη στην Ελλάδα.

“Καθίστε ήσυχοι. Γίνεται απαλλοτρίωση των χρημάτων της τράπεζας, αν δεν αντιδράσετε δεν θα σας πειράξει κανείς” είπε η γυναίκα και η λέξη “απαλλοτρίωση” σήμανε συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική. Οι δράστες, δυο γυναίκες και ένας άνδρας, εισέβαλαν την ώρα που το υποκατάστημα είχε κλείσει για το κοινό, αλλά οι υπάλληλοι βρίσκονταν ακόμη στις θέσεις τους.

Το υλικό από τις κάμερες στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας δείχνει ότι και οι τρεις δράστες ήταν μεταμφιεσμένοι, ωστόσο οι έμπειροι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, αναγνωρίζουν την Πόλα Ρούπα ως τη μια από τις δύο γυναίκες λόγω του σωματότυπου και του τρόπου με τον οποίο προχωρούσε και κινούνταν.

Ένα σημαντικό στοιχείο στην έρευνα είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο. Αν και οι δράστες φαίνεται ότι “έπλυναν” το εσωτερικό με χλωρίνη, τα εργαστήρια κατάφεραν να εντοπίσουν κάποια στοιχεία τα οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις που οδηγούν στη σύντροφο του Νίκου Μαζιώτη.

Το γεγονός επίσης ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λιγότερες από 48 ώρες απ’ την Αθήνα και σε αυτό είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούν σε ίδιου τύπου αυτοκίνητο παραπέμπουν επίσης σε δράση τρομοκρατικής ομάδας…

Πηγή: Alpha TV

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε