Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κοιμάται αγκαλιά με τις κατσαρίδες” [vid]

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

“Το παιδί μου χρειάζεται τον πατέρα του”. Με αυτή τη φράση, η Βίκυ Σταμάτη κάνει ξανά έκκληση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, λίγες μέρες μετά τη νέα αίτηση αποφυλάκισης που έκανε ο πρώην υπουργός. Ο δικηγόρος του περιγράφει με μελανά χρώματα τις μέρες του άλλοτε κραταιού υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη φυλακή.

«Αυτό το παιδί χρειάζεται τον πατέρα του. Το παιδί μου χρειάζεται τον πατέρα του και δεν τον έχει. Του είναι απαραίτητος» δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη στην κάμερα του καναλιού Ε, σημειώνοντας πως εκείνη είχε μιλήσει για τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή του πριν συμβούν τα επεισόδια, αναφερόμενη σε καυγά που φέρεται να είχε ο Άκης Τσοχατζόπουλος με συγκρατούμενούς του. «Ήταν προφητικές οι δηλώσεις μου. Κανένας όμως δεν τις άκουσε» πρόσθεσε η σύζυγος του καταδικασμένου πρώην υπουργού. Χαρακτήρισε δε «Γολγοθά» και «Σταύρωση» όσα ζει εκείνη και το γιος της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη φυλακή.

 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος αποκάλυψε ότι ο πρώην υπουργός έχει χάσει πολύ βάρος και πως οι συνθήκες στη φυλακή είναι άθλιες, αφού, όπως είπε, «κοιμάται αγκαλιά με τις κατσαρίδες. Τα έχω δει με τα μάτια μου. Η φυλακή είναι φυλακή, έχει συγκάτοικους που είναι βαρυποινίτες».

«Εγώ “προειδοποίησα” το δικαστήριο πως ενδέχεται την επόμενη φορά που θα πάω να ζητήσω να τον αποφυλακίσουν ίσως να μην είναι ζωντανός. Έχουν την αίσθηση πως αυτό είναι υπερβολή. Έχει μείνει μισός από πλευράς σάρκας, το μυαλό του έχει διαύγεια αλλά βιολογικά βλέπω έναν άνθρωπο εξαιρετικά κουρασμένο, που βασιλεύει γαλήνη στο πρόσωπό του και αυτό δεν είναι ευχάριστο», τόνισε.

Εκτίμησε δε πως η απόφαση να μην αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι πολιτική. «Θα το πω ευθέως για πρώτη φορά, αυτή τη απόφαση για το αν θα βγεί είναι πολιτική απόφαση. Είναι ο μόνος που μπήκε στη φυλακή για να εξαγνιστούν άλλοι. Στο τέλος θα πεθάνει ο Τσοχατζόπουλος και θα τελειώνει η ιστορία».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε