Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Αλβανός “δημοσιογράφος” νοίκιασε το σπίτι για να… το ξαφρίσει!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο λόγος για έναν 38χρονο ο οποίος συνελήφθη, χθες το πρωί στο Περιστέρι Αττικής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής και απάτης.

Στις 23 του μήνα, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων κλοπή μεγάλης αξίας από σπίτι στα Ιωάννινα. Μετά από έρευνα προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 38χρονος, ο οποίος και συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε.

Όπως διαβάζουμε στο ipeirotika.gr  ο 38χρονος δηλώνοντας ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας και ισχυριζόμενος ότι εργάζεται ως δημοσιογράφος,
αφού μίσθωσε μέρος του σπιτιού 45χρονης στα Ιωάννινα, στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος ολιγοήμερη απουσία της, έκλεψε κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21-02-2013, ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, τιμαλφή και είδη ρουχισμού, συνολικής αξίας 131.000 ευρώ!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη στο Περιστέρι Αττικής, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα.

Επίσης, βρέθηκαν διάφορα άλλα αντικείμενα καθώς και λίρες και χρυσαφικά, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών, αφού δε μπόρεσε να δικαιολογήσει τον τρόπο απόκτησης και κατοχής τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ασφαλιστής – μαϊμού εξαπάτησε δεκάδες Ηρακλειώτες!

Πήρε το δρόμο για τη φυλακή ο 26χρονος για τη δολοφονία Ρουσάκη

Ήπειρος: Ακόμα και ο ιατροδικαστής “αγριεύτηκε” με το κομματιασμένο πτώμα!

Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε