Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκαλύπτει στο NewsIt: “Με απειλεί κύκλωμα κακοποιών της Στυλίδας” – video

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– “Με περίμεναν έξω από το πατρικό μου στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα και μου είπαν: Θα τα πούμε εμείς!”
– Καρφί του Γκλέτσου στην αστυνομία: “Πώς διέρρευσε το τηλεφώνημα μου;”
– Ο δήμαρχος Στυλίδας “ζωγραφίζει” τους κακοποιούς: Κυκλοφορούν με ένα μάυρο Πεζό με φιμέ τζάμια, χωρίς πινακίδες”
– Ακούστε τη συνέντευξη του στο NewsIt

Έξαλλος έφτασε ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο Φθιώτιδας.

Ο ηθοποιός δήλωσε στο NewsIt.gr: “Tρία χρόνια τώρα την ασφάλεια των κατοίκων έχει καταλύσει μια ομάδα πέντε παιδιών, τα οποία παιδιά όμως είναι επικίνδυνοι εγκληματίες”

Πρόκειται για μια συμμορία γνώστη στους κατοίκους της περιοχής που σκορπά τον τρόμο διαπράττοντας κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, αλλά και διακινώντας ναρκωτικά.

Όπως καταγγέλλει ο Απόστολος Γκλέτσος: “Τα άτομα αυτά έχουν δημιουργήσει πρόβλημα σε πολλούς άνθρώπους, οδηγώντας επικίνδυνα, εκφοβίζοντας τον κόσμο ένω στα αυτιά μας έχουν φτάσει και πληροφορίες για εμπόριο ναρκωτικών. Έχουν κατηγορηθεί για κλεψιές ενώ έχουν πιαστεί με 47 κιλά χασίς”

Τι συνέβη όμως χθες;

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr ο Δήμαρχος Στυλίδας, χθες το βράδυ, την ώρα που οδηγούσε στον δρόμο προς Καραβόμυλο, είδε ξαφνικά το γνωστό αυτοκίνητο της συμμορίας να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά του, δημιουργώντας πρόβλημα στον ίδιο και στα αυτοκίνητα που τον συνόδευαν.

Ο ηθοποιός τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν: “Το γνωστό αυτοκίνητο κινείται σε στενό δρόμο με τέτοιο τρόπο που θα προκαλέσε ατύχημα. Κάντε κάτι”.

Οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο Στυλίδας πώς θα στείλουν περιπολικό.

Ο Απόστολος Γκλέτσος δίνει στο NewsIt.gr περιγραφή του αυτοκινήτου της συμμορίας: Κυκλοφορούν με ένα Πεζό μάυρο, με φιμέ τζάμια χωρίς πινακίδες, το δε αυτοκίνητο το παρκάρουν στο κέντρο της Στυλίδας. Ολα αυτά γίνονται με την ανοχή της Αστυνομίας”, συμπληρώνει.

Λίγες ώρες αργότερα επιστρέφοντας από την Παλαιοκερασιά σταμάτησε μπροστά στο πατρικό του προκειμένου να αποβιβαστεί η μητέρα του.

“Γυρνάω σπίτι μου 01.30 το βράδυ και περνούν αυτοί οι τύποι και μου λένε “Θα τα πούμε εμείς”, δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος στο NewsIt.gr.

“Aπό που έμαθαν αυτοί ότι εγώ πήρα τηλέφωνο;” διερώταται ο ηθοποιός, “κάρφώνοντας” την αστυνομία για διαρρόη.

Aκούστε τη συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου στο NewsIt:

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε