Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο “Επαναστατικός Αγώνας πίσω από την επίθεση στη Βουλή;

Από την έκρηξη το βράδυ του Σαββάτου στη Βουλή ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από την έκρηξη το βράδυ του Σαββάτου στη Βουλή ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όσο περνούν οι μέρες και η “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” δεν αναλαμβάνει την ευθύνη αυξάνονται οι πιθανότητες πίσω από την επίθεση να βρίσκεται ο “Επαναστατικός Αγώνας”.

Ο έντονος συμβολισμός της επίθεσης, η προκήρυξη του “Επαναστατικού Αγώνα” με την οποία προσδιορίζεται ως στόχος η Βουλή αλλά και το μεταλλικό κουτί που ήταν τοποθετημένη η βόμβα είναι ορισμένα από τα στοιχεία που οδηγούν στελέχη της αντιτρομοκρατικής να θεωρούν πιο πιθανό την ευθύνη να αναλάβει ο Επαναστατικός Αγώνας.

 “Ο Επαναστατικός Αγώνας φαίνεται πως θα αναλάβει μια ενέργεια τέτοιου συμβολισμού, αντίστοιχη με την τελευταία του στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Αυτό το ενδεχόμενο μεγαλώνει όσο δεν υπάρχει διαδικτυακή ή άλλου είδους ανάληψη ευθύνης, συνοδευόμενη από σχετική προκήρυξη, από την ‘συνεργαζόμενη’ πλέον ‘Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών’ λέει στέλεχος του αντιτρομοκρατικού επιτελείου.

Όσον αφορά στις εικόνες ενός ζευγαριού που κατέγραψαν οι κάμερες λίγο πριν την επίθεση και συγκεντρώνει τις υποψίες της αστυνομίας, το ίδιο στέλεχος εξηγεί ότι οι “σκιές” αυτές δεν βοηθούν ιδιαίτερα τις έρευνες.

Την ίδια στιγμή οι εύζωνοι και ο επόπτης δεν φαίνεται να είδαν κάτι ύποπτο, ενώ μικροπωλητής που βρισκόταν κοντά στον κάδο απορριμμάτων κατέθεσε ότι στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, πήγε να πετάξει σκουπίδια στον κάδο αλλά ήταν γεμάτος.

Ζευγάρι τρομοκρατών τοποθέτησε τη βόμβα έξω από τη Βουλή;
Πάνω από τα κεφάλια μας έγινε η έκρηξη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε