Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Σ. Σεϊσίδης πίσω από τον αφοπλισμό του σκοπού του Κεδίκογλου

Ο Σ. Σεϊσίδης πίσω από τον αφοπλισμό του σκοπού του Κεδίκογλου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.05.2010 | 06:20
Πρώτη δημοσίευση: 05.05.2010 | 23:23

Τελικά οι υπόνοιες ων αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν ότι ο Σ. Σεϊσίδης κρύβεται πίσω από τον αφοπλισμό του φρουρού.

Μίλησαν οι εργαστηριακές εξετάσεις στα εγκληματολογικά γραφεία και προκύπτει πως το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε στο πουκάμισο, το παντελόνι τζι και τα παπούτσια του Συμεών Σεϊσίδη ταυτίζεται με το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε σε μαύρο σκούφο στην επίθεση κατά του αστυνομικού σκοπού στη σκοπιά του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου, κι. Κεδίκογλου. 

Επίσης το υλικό ταυτίστηκε με το γενικό τύπο βιολογικού υλικού που εντοπίστηκε σε κουκούλα, η οποία βρέθηκε μετά από ληστεία στις 16 Ιανουαρίου 2006 στην Εθνική Τράπεζα στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Σόλωνος. 

Μάλιστα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των επικηρυγμένων, με το χρηματικό ποσό των 600.000 ευρώ, για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, Συμεών Σεϊσίδη, ετών 34, και του αδελφού του Μάριου Σεϊσίδη, ετών 29.

Ο Μάριος Σεϊσίδης


Τέλος η ΕΛ.ΑΣ έδωσε ξανά τους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου, για να παρέχουν πληροφορίες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο