Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο δίσκος δεν έπαιζε στο πικάπ γιατί είχε μέσα... κοκαΐνη!

Ο δίσκος δεν έπαιζε στο πικάπ γιατί είχε μέσα... κοκαΐνη!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.11.2011 | 12:29
Πρώτη δημοσίευση: 23.11.2011 | 12:29

Μπορεί πριν χρόνια ο δίσκος του Τσιτάνη με το “Βαπόρι απ'την Περσία” να ήταν στα απαγορευμένα όμως οι δίσκοι που βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν απαγορευμένοι για άλλο λόγο.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Νιγηρίας και Σομαλίας, ηλικίας 33 και 23 ετών αντίστοιχα όταν προσπάθησαν να βάλουν στην χώρα μας κοκαΐνη. Οι δύο αλλοδαποί πήγαν σε εταιρία κούριερ για να παραλάβουν... δίσκους βινυλίου. Όταν πήγαν σπίτι όμως δεν έβαλαν τους δίσκους στο πικάπ αλλά τους άνοιξαν για να πάρουν από μέσα την κοκαΐνη που τους είχαν στείλει από την Γερμανία.
 
Η αστυνομία ύστερα από ένταλμα του εισαγγελέα εφετών μπήκε στο σπίτι και τους έκανε τσακωτούς. Μάλιστα ο συλληφθείς 33χρονος αλλοδαπός, για λογαριασμό του οποίου έγινε η εισαγωγή, αποτελεί ηγετικό μέλος οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή στην Ελλάδα με την μέθοδο ταχυδρομικών δεμάτων, ποσοτήτων κοκαΐνης και ηρωίνης.
 
Από το σπίτι κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 528 γραμμαρίων. Τέσσερις δίσκοι βινυλίου όπου είχαν κρύψει τα ναρκωτικά, τρία κινητά τηλέφωνα, 50 ευρώ, και διάφορα πλαστά έγγραφα.
 
 
 
   Διαδώστε αυτό το άρθρο