Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο δουλέμπορος οδηγός εγκατέλειψε εν κινήσει το φορτηγό με τους παράνομους μετανάστες! Μία τραυματίας από το τροχαίο που προκλήθηκε!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Τελικά, για την παράνομη μεταφορά των ανθρώπων, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές – ένας 35χρονος από την Αίγυπτο και ένας 30χρονος από τη Συρία – οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 24 μη νόμιμους μετανάστες.

Οι συλλήψεις έγιναν χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, εντόπισαν ένα φορτηγό με οδηγό τον 35χρονο και συνοδηγό τον 30χρονο να κινείται στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Αλεξανδρούπολη και στο ύψος της Κορνοφωλιάς να κατεβαίνει από αυτό ο 30χρονος, για να μπει σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Λίγο πιο κάτω, όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσει ο 35χρονος οδηγό, πάτησε φρένο για να μειώσει ταχύτητα.
Χωρίς να έχει σταματήσει το αυτοκίνητο, με μειωμένη ταχύτητα, ο οδηγό το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε, πλην όμως συνελήφθη…

Το φορτηγό που κινούνταν χωρίς οδηγό (!) ξέφυγε από το δρόμο και κατέληξε σε διπλανό κανάλι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά μια μη νόμιμη μετανάστρια από τη Σομαλία, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια, στην Εθνική Οδό στο ύψος της Ταύρης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, ακινητοποίησαν το λεωφορείο στο οποίο είχε ανέβει ο 30χρονος και τον συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε ακόμα:

Λαμία: Κατάπιε σακουλάκια με κοκαΐνη και κατέρρευσε μέσα στο λεωφορείο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε