Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο πιο… πεινασμένος κλέφτης όλων των εποχών

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι αστυνομικοί “έπεσαν” πάνω σε έναν άνδρα στο Κορωπί και αποφάσισαν να του κάνουν έλεγχο γιατί … κάτι τους μύριζε

Είναι ίσως από τις λίγες περιπτώσεις όπου οι αστυνομικοί με αυτά που αντιμετωπίζουν καθημερινά μένουν … άφωνοι.
Χθες είδαν έναν Ρουμάνο να κινείται ύποπτα στο Κορωπί και αποφάσισαν να τον ελέγξουν. Όταν άνοιξαν την τσάντα του και είδαν ότι ήταν γεμάτη από διαρρηκτικά εργαλεία του πέρασαν χειροπέδες.
Ο 35χρονος ομολόγησε αμέσως ότι είχε “ανοίξει” ήδη δυο καταστήματα και… πήγαινε για το τρίτο. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τους πει που είχε τα κλοπιμαία αυτός τους έδειξε το αυτοκίνητό του.
Οι δυο αστυνομικοί άνοιξαν το προτ μπαγκάζ και τότε ήταν που έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο διαρρήκτης είχε “ανοίξει” έναν φούρνο και καθώς ο φούρναρης είχε φροντήσει να μην αφήσει τίποτε στο ταμείο αποφάσισε να μη φύγει με άδεια χέρια.
Πήρε λοιπόν πολλά μεγάλα κομμάτια από τυριά διαφόρων ειδών, κάμποσα γιαουρτάκια, σαλάμια, λουκάνικα και άλλα διάφορα αλλαντικά, αρκετά μπουκάλια με ποτά, χυμούς, σοκολάτες (για επιδόρπιο) και … προφανώς για να μην έχει δυσάρεστη αναπνοή μετά το τσιμπούσι αποφάσισε να πάρει και μερικά κουτάκια τσίχλες!
Από το άλλο κατάστημα με τα ηλεκτρικά είδη, είχε αρπάξει … μόνο μια τηλεόραση και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, προφανώς γιατί είχε ικανοποιηθεί από τα 2.000 ευρώ που είχε βρει στο ταμείο.
Δυστυχώς για ‘κείνον οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο δρόμο του πριν φτάσει στο σπίτι για ένα λουκούλλειο γεύμα μπροστά στην ολοκαίνουργια τηλεόραση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε