Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο “ψηλός”, ο “ξερακιανός” και οι άλλοι δύο της “Επαναστατικής Αυτοάμυνας”

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Τέσσερα άτομα έχουν βάλει στο στόχαστρο οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για σχέσεις με την οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα”. Θεωρούν ότι είναι αυτοί που αποτελούν τον βασικό της πυρήνα.

Μπορεί η κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τις κινήσεις των δυο δραστών της επίθεσης κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ να μην “έγραψε” τα πρόσωπά τους καθώς φρόντισαν να τα κρύψουν κάτω από σκούφους και “μπαλακλάβες”, όμως οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε ότι η Αντιτρομοκρατική έχει στοχοποιήσει ήδη τέσσερα άτομα.
Δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις, αλλά βάσιμες ενδείξεις, λένε πηγές του newsit.gr και έτσι δεν είναι δυνατή η επιχείρηση εναντίον τους, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν τα στοιχεία που περιγράφουν επακριβώς το προφίλ των προσώπων αυτών.
Πρόκειται για τέσσερα άτομα που κινούνται στην περιοχή των Εξαρχείων και είναι “γνώριμοι” από το παρελθόν για τη δράση τους.


Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι δράστες της επίθεσης, τουλάχιστον όπως επισημαίνουν πηγές της Αντιτρομοκρατικής, μετά το χτύπημα κινήθηκαν σε αναζήτηση καταφύγιου προς την περιοχή των Εξαρχείων, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μάλλον δεν βγήκαν ποτέ από την περιοχή, λένε δηλαδή με άλλα λόγια ότι στα Εξάρχεια βρίσκεται το καταφύγιό τους και πιθανότατα και το ορμητήριό τους καθώς θυμίζουν ότι το πρώτο τους χτύπημα ήταν και πάλι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, προφανώς καθώς ένιωθαν περισσότερο άνετα στην περιοχή αυτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε