Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο ροζ εφιάλτης είναι εδώ – συνελήφθησαν 3 ιερόδουλες με ΑIDS

Ο ροζ εφιάλτης είναι εδώ – συνελήφθησαν 3 ιερόδουλες με ΑIDS

Νέες υγειονομικές βόμβες αποκάλυψαν οι έρευνες της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της επιχείρησης με την ονομασία Ξένιος Ζευς. Οικοι ανοχής που είχαν σφραγιστεί λειτουργούσαν παράνομα ενώ συνελήφθησαν και 3 ιερόδουλες με AIDS που εκδίδονταν στο δρόμο.

Συγκεκριμένα κατα τους χθεσινούς ελέγχους συνελήφθησαν σε οίκους ανοχής 21 άτομα, εκ των οποίων μια ελληνίδα, 14 αλλοδαπές και 4 έλληνες άντρες κατηγορούμενοι για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα.

Μάλιστα για τις 11 απο τις 14 αλλοδαπές που συνελήφθησαν κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης καθώς βρίσκονται στη χώρα μας παράνομα.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ AIDS EINAI EΔΩ
Οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ σε ιερόδουλες που εκδίδονται στο δρόμο απέδειξαν πως ο εφιάλτης του AIDS ζει και βασιλεύει στα στέκια του παρανομου έρωτα στους δρόμους της Αθήνας.

Συνολικά προσήχθησαν 37 ιερόδουλες και μετά την εξέτασή τους από από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ  που συμμετείχε στους αστυνομικούς ελέγχους, βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV 3 ιερόδουλες οι οποίες κρατούνται.

Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης Ξενιος Ζευς συνεχίζονται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν ξανάρχισαν τους ελέγχους, βρήκαν κι άλλες ιερόδουλες με AIDS

Κρούσμα AIDS, σε στρατιωτικό -και η άγνοια- σπέρνει πανικό εντός ΥΕΘΑ

Δεν θα δημοσιεύονται φωτογραφίες οροθετικών ιερόδουλων τόσο εύκολα

Σαφάρι ελέγχων σε οίκους ανοχής – Εντοπίστηκαν 11 παράνομοι

Τη μια μέρα κλείνουν οίκους ανοχής την άλλη ανοίγουν




 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε