Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο σατανιστής Κατσούλας παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια

Ο Ασημάκης Κατσούλας στην περιβόητη δίκη των σατανιστών το 1999. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ασημάκης Κατσούλας στην περιβόητη δίκη των σατανιστών το 1999. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αν και βρίσκεται στις Φυλακές Μαλανδρίνου αυτό δεν τον εμπόδισε να παρενοχλεί σεξουαλικά μέσω τηλεφώνου ανήλικα κορίτσια.
Ο λόγος για τον γνωστό σατανιστή Ασημάκη Κατσούλα όπου μαζί με έναν άλλο συγκρατούμενο του που κατηγορείται για ανθρωποκτονία, επικοινωνούσαν καθημερινά μέσω τηλεφώνου με δύο αδελφές 11 και 12 χρονών. Τους έλεγαν ότι είναι αστυνομικοί και ζητούν από τα κορίτσια να αγγίξουν απόκρυφα μέρη του σώματος τους, για να μπορέσει όπως έλεγε ο ίδιος να κάνει τηλεφωνική εξέταση DNA.
 
Τα δύο κορίτσια είπαν στους γονείς τους τι γινόταν και αυτοί με την σειρά τους πήγαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από την ψηφιακή ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων διαπιστώθηκε ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονταν από τις φυλακές Μαλανδρίνου και από συγκεκριμένη τηλεκάρτα. Όταν πήγαν στις φυλακές ανακάλυψαν ότι την τηλεκάρτα αυτή χρησιμοποιούσαν ο Κατσούλας μαζί με τον άλλο συγκρατούμενο του.
  

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατοχή του αρκετοί τηλεφωνικοί αριθμοί και οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο οι δύο κατάδικοι να έχουν παρενοχλήσει και άλλα παιδιά, τα οποία δεν βρήκαν το κουράγιο να ενημερώσουν τους γονείς τους.

Τον Μάρτιο του 2005 σε μια άδειά του από τις φυλακές ο Κατσούλας είχε εμφανιστεί σε 23χρονη ως αστυνομικός και είχε προσπαθήσει να την βιάσει.

Οι σατανιστές της Παλλήνης

Στις 23 Δεκεμβρίου 1997 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών κηρύττει ενόχους, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, τους Ασημάκη Κατσούλα και Μανόλη Δημητροκάλλη για την υπόθεση των “σατανιστών της Παλλήνης”. 

Κατσουλας, Δημητροκάλλης και Μαργέτη το 1997 ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών για απλή συνέργεια σε δύο φόνους, που διέπραξαν οι Κατσούλας και Δημητροκάλλης..

Ήταν παραμονές Πρωτοχρονιάς του 1994, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση των “σατανιστών της Παλλήνης”, που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Η “σατανική τριάδα”, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, κατηγορήθηκε ότι αποπλανούσε νεαρά κορίτσια, μεταξύ των οποίων και ανήλικα, και όλοι μαζί επιδίδονταν σε ομαδικά σεξουαλικά όργια και τελετές μαύρης μαγείας. 

Στις 27 Αυγούστου 1992 οι τρεις τους οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου. Ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλλης έγδυσαν τη μικρή, της φόρεσαν χειροπέδες και την υποχρέωσαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί. Στη συνέχεια τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, αλλά εκείνη διατήρησε τις αισθήσεις της, για να τη στραγγαλίσουν αργότερα. 

Όταν βεβαιώθηκαν πως η κοπέλα είχε πεθάνει, ασέλγησαν πάνω στο πτώμα της και μετά το περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά. 

Επόμενο θύμα τους ήταν η Γαρυφαλλιά Γιούργα.
Την Μεγάλη Τετάρτη, 14 Απριλίου 1993, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της ζήτησαν να μπει στο αυτοκίνητό τους και να τους ακολουθήσει. Η τύχη της ήταν ίδια με αυτή της Δώρας Συροπούλου. Στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 και μετά από οκτώ χρόνια εγκλεισμού της στις φυλακές Κορυδαλλού, αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε