Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο βασανιστής της Δάφνης “έσπασε” τη σιωπή του: Γέμισαν τα μάτια μου αίμα

Ο βασανιστής της Δάφνης “έσπασε” τη σιωπή του: Γέμισαν τα μάτια μου αίμα

– Ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος συνελήφθη στις 4 Μαΐου 2017 για την αρπαγή και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας
– Μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon
– Διαψεύδει πως οδηγεί μηχανάκι και ισχυρίζεται πως από το τέλος του 2013 βλέπει μόνο σκιές
 

Έναν μήνα μετά τη σύλληψή του, ο βασανιστής της 20χρονης φοιτήτριας, στη Δάφνη, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, για το πρόβλημα της όρασής του και τις μαρτυρίες που το… διαψεύδουν. 

“Γέμισαν τα μάτια μου αίμα στην ουσία, έσπασαν αγγεία και γέμισαν τα μάτια μου αίμα. Αυτό συνέβη πριν από τρία – τέσσερα χρόνια. Βλέπω σκιές”, είπε χαρακτηριστικά ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη τη νεαρή κοπέλα στο σπίτι του και την βίαζε.

“Έχουν κάνει την τρίχα, τριχιά. Να οδηγώ μηχανάκι έτσι όπως είμαι, δεν υπάρχει περίπτωση. Και λένε ότι υπάρχει και βίντεο. Το βίντεο μπορεί να τραβήχτηκε πριν πέντε χρόνια, όταν έβλεπα ακόμα. Υπήρχε ζωή πριν την τύφλωση, μην το συζητάμε…”.

  

Το χρονικό

 

Όλα άρχισαν το πρωί της Τετάρτης, 03.05.2017, όταν η φοιτήτρια, η οποία κάνει την πρακτική της στο τομέα κοινωνικής βοηθείας του Δήμου Δάφνης, επισκέφθηκε το σπίτι του 52χρονου υπέρβαρου, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και όρασης, προκειμένου να του προσφέρει τη βοήθεια της.

Έκτοτε τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν, με αποτέλεσμα το βράδυ της ίδιας ημέρας, συγγενείς της να καταγγείλουν την εξαφάνισή της στο Α/Τ Ζωγράφου. Την επομένη, αστυνομικοί της Ασφάλειας, πραγματοποιώντας έρευνες έφθασαν στο Δήμο της Δάφνης και έμαθαν πως η 20χρονη φοιτήτρια είχε πάει στο σπίτι του 52χρονου και προφανώς όταν τελείωσε έφυγε για το σπίτι της, όπως νόμιζαν οι υπεύθυνοι του Δήμου.

Οι αστυνομικοί πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του υπέρβαρου με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα και χτύπησαν το κουδούνι. Ο 52χρονος αρχικά δεν άνοιγε, πλην όμως και λόγω της επιμονής των αστυνομικών μισάνοιξε την πόρτα, εμφανιζόμενος μόνο με τα εσώρουχά του και λέγοντας στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν για την κοπέλα, πως έφυγε από το σπίτι του την προηγούμενη μέρα και αμέσως έκλεισε την πόρτα.

Οι αστυνομικοί όμως άκουσαν από το εσωτερικό του διαμερίσματος τις σπαραχτικές φωνές της 20χρονης, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στο διαμέρισμα και να έλθουν αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό θέαμα. Την κοπέλα γυμνή, δεμένη σε μια πολυθρόνα και στο κεφάλι της δεμένη την κάμερα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε