Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Οδηγός εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο κοντά στην Ξάνθη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Πετεινού λίγο έξω από τον οικισμό του Δήμου Αβδήρων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο.

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε κατεύθυνση προς την Ξάνθη όταν ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο, παρέσυρε φράχτη οικοπέδου και κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να χάσει τις αισθήσεις του και να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Περαστικοί που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο πήγε στην περιοχή, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Δύο επανδρωμένα Πυροσβεστικά οχήματα πήγαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο του ατυχήματος, με τους Πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τον οδηγό άμεσα ενώ στην συνέχεια με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Στο σημείο πήγε και η Αστυνομία ενώ γίνεται προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Πηγή: xanthinea

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε