Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οδοιπορικό του NewsIt στη γειτονιά του πιστολέρο

Το πάρκινγκ που στάθμευε το μαύρο τζιπ ο 31χρονος ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι γείτονες του πιστολέρο κάνουν λόγο ξεκάθαρα για χρήση ναρκωτικών από τον 31χρονο άνδρα.

Στον 8ο όροφο της Οιδίποδος 39, στα Σεπόλια, έμεινε τον τελευταίο έναν χρόνο ο οδηγός που φέρεται ως ο πιστολέρο του μαύρου τζιπ. Την είχε κατασκευάσει η εταιρία του πατέρα του, και πριν από λίγους μήνες, μετακόμισε από το Περιστέρι όπου μεγάλωσε με την μητέρα του, και έφτασε στα Σεπόλια. Οι γείτονες μιλούν για ένα μοναχικό, μη κοινωνικό παιδί, το οποίο δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. 

Η πολυκατοικία που διέμενε ο οδηγός-πιστολέρο του μαύρου τζιπ

  
Όπως εξηγούν στο ΝewsIt.gr οι γείτονες του 31χρονου, δεν αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα, αφού η οικογένειά του ήταν αρκετά εύπορη για να τον συντηρήσει. Ξεκαθαρίζουν ότι ο φερόμενος ως πιστολέρο δεν δούλευε ως οδηγός ταξί, παρά το νοίκιαζε σε αυτοκινητιστές, και ο ίδιος απλώς εισέπραττε τα ενοίκια.  Μάλιστα, εξηγούν ότι ο πατέρας του είχε ανοίξει στο ισόγειο της Οιδίποδος φροντιστήριο ξένων γλωσσών, στο οποίο είχε ξεκινήσει να παραδίδει μαθήματα, μετά από πιέσεις του πατέρα του, όμως γρήγορα τα παράτησε. 

Το φροντιστήριο του πατέρα του πιστολέρο όπου είχε δουλέψει για λίγο

  
Σε αυτό το ανοιχτό παρκινγκ, απέναντι από την πολυκατοικία, πάρκαρε το τζιπ. Οι κάτοικοι τον έβλεπαν να το παρκάρει εκεί, όπως επίσης και το ταξί του, αν και είχαν παρατηρήσει ότι και τα δυο έλειπαν τις τελευταίες 10 ημέρες. 

Ο χώρος στάθμευσης του μαύρου τζιπ  

 
Το τζιπ το είχε λιγότερο από ένα χρόνο, θυμούνται οι περίοικοι, με το οποίο οργάνωνε πολλά μοναχικά ταξίδια εκτός Αθήνας.  

Μόνο το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουν αλλαγή στην συμπεριφορά του. Είχε κλειστεί στον εαυτό του, και τα σημάδια της κατάθλιψης ήταν πια εμφανή. Σχέσεις περιστασιακές, και επαφές με κοπέλες έβλεπαν, αλλά όχι κάποια που να χαρακτηρίζεται μόνιμη, και αρκετά δυνατή που να δικαιολογεί μια…ερωτική απογοήτευση, που να οδήγησε στα όρια της κατάθλιψης. 

Οι κάτοικοι μιλούν ξεκάθαρα για χρήση ναρκωτικών από τον 31χρονο, αφού θυμούνται χαρακτηριστικά να κάνει…περίεργες παρέες, και ειδικά τον τελευταίο χρόνο να έχει ένα…χαμένο βλέμμα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε