Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οι αδίστακτοι ληστές με τα καλάσνικοφ βίασαν μητέρα μπροστά στα δίδυμα παιδιά της στην Γλυφάδα!

– Ώρες αγωνίας στα χέρια των κακοποιών
– Τουλάχιστον 7 χτυπήματα σε σπίτια έχει κάνει “η συμμορία με τα καλάσνικοφ”
– Γιατί δεν ανακοινώνει όλα τα “χτυπήματα” η αστυνομία

Νέο χτύπημα των ληστών με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν σε σπίτια την ώρα που οι οικογένειες είναι μέσα, αυτή τη φορά η αγριότητά τους ξεπέρασε όμως προηγούμενο.

Αυτή τη φορά διάλεξαν το σπίτι μιας οικογένειας στη Γλυφάδα. Εισέβαλαν με τα υποπολυβόλα στα χέρια στις οκτώ και μισή το πρωί.

Εκείνη την ώρα όλη η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι. Οι δυο γονείς πάγωσαν όταν είδαν τρία καλάσνικοφ να απειλούν τους ίδιους και τα μόλις δύο ετών δίδυμα παιδιά τους.

Οι δράστες ανάγκασαν τον πατέρα να πάρει τα δύο παιδιά και να πάνε στην κρεβατοκάμαρα, εκεί τους κλείδωσαν και στη συνέχεια εξανάγκασαν τη μητέρα κακοποιώντας την άσχημα να τους παραδώσει ό,τι χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα υπήρχαν. Άρπαξαν ό,τι είχε αξία, μαζί με τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν.

Το τελευταίο “χτύπημα” της ίδια αδίστακτης συμμορίας ήταν μόλις την περασμένη Παρασκευή (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ) παρόμοιο χτύπημα υπήρξε και στου Παπάγου πριν μερικές ημέρες (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), οι ληστές με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν στα σπίτια έχουν κάνει από 7 ως 10 χτυπήματα τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία όμως επιλέγει τον τελευταίο καιρό να μην κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Η πρακτική που ακολουθείται είναι να δημοσιοποιείται μόλις το 50% των περιπτώσεων. Γιατί; Ίσως μια εξήγηση είναι ότι υπάρχει εκτίναξη της εγκληματικότητας, η αύξηση είναι κατά μέσο όρο 35%, και υπάρχει (πολιτική προφανώς) απόφαση να μην δημοσιοποιούνται όλα τα περιστατικά για να μην υπάρξει κοινωνική αναταραχή.

Μια μεγάλη αλήθεια είναι βέβαια ότι αυτή τη στιγμή το 80% των αστυνομικών στην Αττική μόνο στη φύλαξη των πολιτών δεν απασχολείται. Αντιθέτως οι 8 στους 10 αστυνομικούς απασχολούνται σε πορείες και φύλαξη προσώπων.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο και φωτογραφίες από τη διάρρηξη με καλάσνικοφ σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή – Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο NewsIt

Μπήκαν στο σπίτι 27χρονης κρατώντας “καλάσνικοφ”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε