Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι δύο αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης είχαν γίνει… τα κλεφτρόνια της περιοχής

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνήθεια είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα για τους δύο συλληφθέντες αρχιφύλακες της ΕΛ.ΑΣ. οι ληστείες σε βάρος πλανόδιων μικροπωλητριών!

Η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. διέθετε από καιρό πληροφορίες για τη δράση τους, έπειτα από καταγγελίες που είχαν φτάσει στην Υπηρεσία.
Μετά το τελευταίο τους «χτύπημα», χθες το πρωί, εναντίον τριών αλλοδαπών γυναικών που πουλούσαν λαθραία τσιγάρα στην πλατεία Αριστοτέλους, οι «αδιάφθοροι» κατόρθωσαν να τους συλλάβουν και να τους παραπέμψουν στη Δικαιοσύνη.

Μάλιστα, το ένα από τα τρία χθεσινά θύματα κατήγγειλε ότι οι ίδιοι δράστες, με την απειλή βίας, την είχαν ληστέψει κατά το παρελθόν άλλες τρεις φορές!

Η αρχή του τέλους για τα δράση τους ξεκίνησε όταν χθες το πρωί πήραν με απειλές από τρεις αλλοδαπές δύο κούτες με λαθραία τσιγάρα, 330 ευρώ και διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν από συναδέλφους τους.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκαν το απόγευμα, άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση (σε βαθμό κακουργήματος), παράνομη κατοχή όπλων, επειδή βρέθηκαν στην κατοχή τους μαχαίρια και φυσίγγια, και λαθρεμπόριο, διότι κατείχαν κούτα με λαθραία τσιγάρα.

Παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη το μεσημέρι.

Παράλληλα, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ θα παραπεμφθούν με το ερώτημα της απόταξης στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα…

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί κατηγορούμενοι για… ληστεία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε