Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Οι γονείς άφησαν τη μικρή Μαρία” λένε οι αστυνομικοί

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Απίστευτο όμως σύμφωνα με τους υπεύθυνους της έρευνας όλα δείχνουν ότι είναι οι ίδιοι της οι γονείς που έχουν την ευθύνη για την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας.

Η απίστευτη διαδρομή του παιδιού που εξαφανίστηκε ανήμερα του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά στη λεωφόρο Αθηνών και βρέθηκε μια μέρα μετά στη λεωφόρο Σχιστού στην περιοχή του Χαϊδαρίου αποτελούν τον μεγάλο πονοκέφαλο των αξιωματικών που ερευνούν την υπόθεση.


Η μικρή Μαρία είναι χαρακτηριστικό ότι επανέλαβε πολλές φορές τη φράση “εσύ με άφησες” στη μητέρα της. Η στάση αυτή του μικρού κοριτσιού σε συνδυασμό με το ψυχολογικό προφίλ της μητέρας, αλλά και κάποιες πληροφορίες για σχέσεις με αποκρυφισμό, σε συνδυασμό με πληροφορίες για τις ιδεολογικές πεποιθήσεις του πατέρα της κάνουν τους έμπειρους αστυνομικούς να στρέφουν το βλέμμα τους στους γονείς. Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 οι αρχές φαίνεται ότι ρίχνουν την ευθύνη στους γονείς τη μικρής.


Πατέρας και μητέρα του κοριτσιού επιμένουν στον ισχυρισμό ότι διέφυγε της προσοχής τους για μερικά μόνο λεπτά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, κάνοντας λόγο για αρπαγή, ωστόσο φαίνεται δεν έπεισαν και έτσι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε