Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι κακοποιοί ψηφίζουν “ληστεία” δαγκωτό

Οι κακοποιοί ψηφίζουν “ληστεία” δαγκωτό

Την ώρα που οι πολιτικοί αναζητούν λύση στο αδιέξοδο της ακυβερνησίας οι πολίτες εξακολουθούν να βιώνουν το εκρηκτικό πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Στις έξι τα ξημερώματα δύο ηλικιωμένες γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες με 2 ληστές μέσα στο διαμέρισμά τους στην οδό Αντιοχείας 40 στον Αγιο Παντελεήμονα.

Οι ληστές μπήκαν σαν κύριοι από την κεντρική εισοδο της πολυκατοικίας και κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα ασφαλείας σπάζοντας μάλιστα τον προστατευτικό σύρτη.

Οι δυο ηλικιωμένες  ξύπνησαν από το θόρυβο, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Οι δυο δράστες έπεσαν πάνω τους, τις χτύπησαν και κατάφεραν να τις ακινητοποιήσουν. Τις απείλησαν και τις ανάγκασαν να τους παραδώσουν τα κοσμήματά τους.

Μέσα σε μερικά μόνο λεπτά οι δυο ληστές είχαν καταφέρει να αρπάξουν και τα ασημικά από τις βιτρίνες του σαλονιού ενώ αφαίρεσαν και 50 ευρώ από το πορτοφόλι της μιας ηλικιωμένης και έφυγαν τρεχοντας πριν προλάβει να τους πάρει χαμπάρι κανένας γείτονας.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 9.00 το πρωί θύμα ληστείας έπεσε ένας κοσμηματοπώλης στα Πατήσια στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Ζ.Παπαντωνίου.
Οι 3 ληστές μπήκαν με τα όπλα προτεταμένα και αφού ακινητοποίησαν τον χρυσοχόο του πήραν όσα χρήματα είχε στο ταμείο και έγιναν καπνός. Ωστόσο η αστυνομία εντόπισε τους ληστές αργότερα στο Μενίδι όπου ακολούθησε καταδίωξη.

Νωρίτερα τη νύχτα έγινε και άλλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωφράφου.
Είκοσι λεπτά πριν τις δώδεκα εισέβαλαν οι ληστές με τα όπλα στα χέρια στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ξενίας και Ιλισίων.
Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα από τις προθήκες και εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία, που παρά τις αναζητήσεις δεν έχει εντοπίσει το παραμικρό ίχνος τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρόμος για δυο γυναίκες στον Άγιο Παντελεήμονα – Ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους
 

Νέα εισβολή ληστών σε κοσμηματοπωλείο

Εισβολή ληστών σε κοσμηματοπωλείο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε