Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι κάμερες είδαν εκείνον που τοποθέτησε τον εμπρηστικό μηχανισμό στο Μετρό;

Οι κάμερες είναι πλέον τα “μάτια” των αστυνομικών που έχουν εστιάσει σε μια ομάδα ατόμων που βγήκε από το τρένο την “ύποπτη” ώρα.

Τα άτομα αυτά έχουν μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών που με βάση το προφίλ που πιστεύουν ότι έχουν οι δράστες προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες που άφησαν την διαβόητη πράσινη σακούλα με τον ενεργοποιημένο εμπρηστικό μηχανισμό στο τελευταίο βαγόνι του μετρό στο Αιγάλεω.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν κυρίως σε άτομα που μεταφέρουν κάποια τσάντα ή κάποιο σάκο μέσα στον οποίο πιθανολογείται ότι μεταφέρθηκε η εμπρηστική βόμβα καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα κυκλοφορούσε ο βομβιστής με μια τόσο χαρακτηριστική τσάντα στα χέρια ανάμεσα σε τόσους μάρτυρες.

Αφού στοχοποιηθούν κάποια πρόσωπα από τα πλάνα της κάμερας του μετρό στο Αιγάλεω οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να κάνουν το δρομολόγιο… ανάποδα.

Να εντοπίσουν δηλαδή μέσω των πλάνων από τις κάμερες όλων των υπόλοιπων σταθμών από ποιο σταθμό μπήκε ο βομβιστής ή οι βομβιστές ύστερα αφού βρουν την περιοχή να εντοπίσουν και άλλες πιθανές κινήσεις…

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση οι βομβιστές έχουν κάνει και άλλα λάθη εκτός αυτών που οδήγησαν στη μη ενεργοποίηση του μηχανισμού…

Διαβάστε επίσης:

Το «Αντάρτικο Πόλεων» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στο Μετρό – Απειλούν πως θα υπάρξουν κι άλλα χτυπήματα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε