Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι κλέφτες λίγο έλειψε να γκρεμίσουν πολυκατοικία;

Τοίχοι γκρεμίστηκαν, ολόκληρος ο χώρος του υπογείου της πολυκατοικίας στην οδό Κέκρωπος στη Νίκαια σαρώθηκε, οι πόρτες των διαμερισμάτων “φράκαραν”

και οι ένοικοι που προσπαθούσαν έντρομοι να βγουν απ’ τα διαμερίσματά τους λόγω της έκρηξης εγκλωβίστηκαν.

Η έκρηξη ένα τέταρτο μετά τις τέσσερις τα χαράματα στο υπόγειο ήταν τόσο μεγάλη που ενημερώθηκαν να σπεύσουν άμεσα πυροτεχνουργοί.

Όταν οι ειδικοί έσπευσαν στο σημείο το πρώτο πράγμα που διαπίστωσαν ήταν πως δεν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

Όλα έδειχναν εκτόνωση αερίων.

Σε έναν υπόγειο χώρο πολυκατοικίας τα αέρια μπορεί να προέρχονται είτε από φυσικό αέριο, είτε από τον λέβητα, ωστόσο υπήρχε και κάτι ακόμη που κίνησε το ενδιαφέρον των εμπειρογνωμόνων.

Ένα χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν σε μια από τις αποθήκες ήταν άδειο. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μπήκε στο στόχαστρο κάποιον.

Σύμφωνα με τον Σκάι το χρηματοκιβώτιο ήταν η… αιτία της έκρηξης. Διαρρήκτες που το έβαλαν στο στόχαστρο προσπάθησαν να το ανοίξουν χρησιμοποιώντας φιάλη προπανίου με αποτέλεσμα από τη διαρροή του αερίου να προκληθεί η έκρηξη.

Οι αστυνομικοί ωστόσο προβληματίζονται καθώς εαν κάποιος σπινθήρας κατά την προσπάθεια των δραστών να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο ήταν αυτός που προκάλεσε την έκρηξη, τότε θα έπρεπε να υπάρχει και τραυματισμός.

Οι ζημιές ωστόσο είναι τόσο εκτεταμένες που όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς είναι πολύ δίσκολο να συγκεντωθούν τα στοιχεία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε