Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι ληστείες της ημέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τρεις ληστρικές εισβολές σε σπίτια πολιτών, πέντε ληστείες του δρόμου και πέντε ένοπλες ληστείες σε μικρούς οικονομικούς στόχους καταγράφηκαν σε διάστημα εννέα ωρών στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στην 3η πάροδο της οδού Αγ. Παντελεήμονα στην Ανάβυσσο άγνωστοι παραβίασαν την κλειδαριά κεντρικής εισόδου εξοχικής κατοικίας 67 χρόνων, πήραν 300 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν. Στην οδό Κορώνης 3 στη Βάρη παραβίασαν κεντρική είσοδο σπιτιού ενός 32χρονου, όπου πήραν 500 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της συζύγου του με το οποίο διέφυγαν.

Στην οδό Αγ. Σύλα 15 στη Βούλα άγνωστοι μπήκαν σε μονοκατοικία 48χρονου Έλληνα και άρπαξαν μία τηλεόραση, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν. Στην οδό Ηρακλειδών και Φιλοθέης στο Ηράκλειο δύο άγνωστοι πλησίασαν έναν 56χρονο και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία για τις πρώτες βοήθειες. Στην οδό Έβρου και Αττικής στον Γέρακα δύο άγνωστοι πλησίασαν έναν 27χρονο και του άρπαξαν με την απειλή μαχαιριού το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Στην οδό Νικηταρά και Βαλτετσίου στην Πετρούπολη δύο άγνωστοι με κουκούλες, επιβάτες αυτοκινήτου, εμβόλισαν με αυτό άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 41χρονος έμπορος τσιγάρων και με την απειλή όπλων του άρπαξαν 94.660 ευρώ τα οποία προέρχονταν από τις εισπράξεις των καταστημάτων πώλησης τσιγάρων που διατηρεί. Οι δράστες παράτησαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και επιβιβάστηκαν σε μοτοσυκλέτα που είχαν σταθμεύσει εκεί και διέφυγαν.

Στη Λ. Αλεξάνδρας 66 στα Εξάρχεια δύο άτομα επιτέθηκαν σε 43χρονο υπάλληλο περιπτέρου, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να κλείσει το περίπτερο όπου εργάζεται. Ένας από τους δράστες τον απείλησε με πιστόλι, εκείνος προσπάθησε να κλείσει την πόρτα, τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα.
Στην οδό Κεφαλληνίας 48-50 στον Αγ. Παντελεήμονα τρεις άγνωστοι μπήκαν σε ίντερνετ καφέ, επιτέθηκαν στον 43χρονο ιδιοκτήτη από το Μπαγκλαντές, άρπαξαν 150 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν.

Στην οδό Τήνου 54 στην Κυψέλη, τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν σε 57χρονο και του πήραν 150 ευρώ. Στην οδό Σινώπης 2 στη Ν. Ιωνία τρεις άγνωστοι αφού χτύπησαν με ξύλο στο κεφάλι έναν 24χρονο από το Πακιστάν του άρπαξαν 20 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Στη Μεταμόρφωση, στη λεωφόρο Τατοΐου 184, δύο άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα επίπλων, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη, τον έδεσαν με μονωτική ταινία και του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στο Χαλάνδρι, στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Ζ. Πηγής, δύο άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα ψιλικών 42χρονου Έλληνα και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν 550 ευρώ. Στο 3ο χλμ. Ν.Ε.Ο Αντιρρίου-Ιωαννίνων, δύο άγνωστοι μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή πολεμικών Καλάσνικοφ, άρπαξαν 1.500 ευρώ. Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν σε διπλανό μίνι μάρκετ και με την απειλή των όπλων άρπαξαν 1.000 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε