Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι ληστείες της βραδιάς...

Οι ληστείες της βραδιάς...
ΦΩTO EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.04.2010 | 10:19
Πρώτη δημοσίευση: 13.04.2010 | 10:19

Σούπερ μάρκετ, πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, βενζινάδικα και πεζοί έγιναν στόχος των ληστών το βράδυ.

 
Τα ξημερώματα στην οδό Αλεξανδρείας τρεις άγνωστοι δράστες αφού χτύπησαν και έριξαν στο δρόμο έναν άνδρα, πήραν 1.450 ευρώ που είχε πάνω του αλλά και όλα τα προσωπικά του έγγραφα.
 
Στην οδό Αυλώνας ένας άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου πήρε 500 ευρώ και έφυγε. Στόχος όμως έγινε και σούπερ μάρκετ στο Μοσχάτο στην οδό Κοραή. Εκεί οι δράστες ήταν δύο και με την απειλή όπλων πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα.
 
Στο Νέο Ψυχικό στη συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και Χρ. Σμύρνης, άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από ιδιοκτήτη περιπτέρου το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
 
Φαίνεται πως η αυξημένη κίνηση των ημερών λόγω του τζακ-ποτ έκανε τον δράστη να ληστέψει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην οδός Λέσβου στην Αθήνα. Με την απειλή όπλου πήρε 7.000 ευρώ και έφυγε τρέχοντας.
 
Στην Καλλιθέα άγνωστο δράστης πήγε σε βενζινάδικο στην οδό Δημοσθένους για να βάλει βενζίνη αλλά μάλλον δεν είχε αυτό στο μυαλό του. Έβγαλε όπλο και απείλησε τον αλλοδαπό υπάλληλο, πήρε τα χρήματα και έφυγε με την μηχανή του.
 
Στον Άγιο Δημήτριο στην οδό Βασ. Όλγας δύο άγνωστοι δράστες πήγαν σε βενζινάδικο και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και πήραν 500 ευρώ.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο