Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι πρώτες εικόνες απ’ τις έρευνες για τον μικρό Μπεν – Τι λέει η μητέρα του

ΦΩΤΟ από την Daily Mirror
ΦΩΤΟ από την Daily Mirror

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, 21 χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπεν,  η Βρετανική Αστυνομία σε συνεργασία με την ελληνική, κάνει “φύλλο και φτερό” μια ολόκληρη περιοχή στην Κω, στην οποία ίσως να βρίσκεται θαμμένο το αγόρι.

Οι έρευνες γίνονται στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε το παιδί, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ καταπλακώθηκε από οικοδομικά υλικά σε ανεγειρόμενη οικοδομή εκείνη την περίοδο.

Στις έρευνες που παρακολουθούνται στενά από Βρετανούς δημοσιογράφους, χρησιμοποιείται και τρισδιάστατος ανιχνευτής οστών.

ΦΩΤΟ από την Daily Mirror

ΦΩΤΟ από τη Daily Mirror

Οι ελπίδες της μητέρας

Μιλώντας για τις νέες έρευνες, η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, η οποία έχει ακόμα ελπίδες ότι το παιδί της είναι ακόμα ζωντανο, σε κάποιο σημείο του πλανήτη, λέει στη Mirror:
“Είναι μια διαδικασία αποκλεισμού. Έτσι την αντιμετωπίζω… Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έγιναν εδώ και 21 χρόνια”

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Daily Mirror για τις έρευνες στην Κω

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν οι ψηφιακές φωτογραφίες, για το πώς μπορεί να μοιάζει σήμερα ο Μπεν Νίνταμ, δύο δεκαετίες μετά την εξαφάνισή του.
Εικόνα από την Daily Mirror

Σύμφωνα πάντως με τον επικεφαλής των ερευνών και τα όσα δημοσιεύει η Daily Mirror, η ομάδα των ερευνών θα ψάχνει στοιχεία στην περιοχή για τουλάχιστον μία εβδομάδα και ακόμα κι αν βρουν ίχνη ανθρώπινων οστών,
θα πάρει αρκετές εβδομάδες μέχρι να μπορούν να κάνουν επίσημες ανακοινώσεις για το αν ανήκουν ή όχι, στον Μπεν.

Διαβάστε ακόμα:

Κως: Ξεκινούν οι έρευνες για τον μικρό Μπεν – Ελπίζει ακόμα η μητέρα του!

Εξελίξεις στην εξαφάνιση του μικρού Μπεν – Ερευνούν εργοτάξιο για ανθρώπινα οστά στην Κω

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε