Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι “ροζ πάνθηρες” και η … ξανθιά καλλονή

Οι “ροζ πάνθηρες” και η … ξανθιά καλλονή

Ντουμπάι, Ιταλία, Αυστρία, Ιταλία, Ελλάδα… οι χρυσοδάκτυλοι ληστές που ρήμαξαν τα μεγαλύτερα κοσμηματοπωλεία

και έγιναν ο νούμερο ένα στόχος των διωκτικών αρχών σχεδόν όλου του πλανήτη πιάστηκαν στη φάκα λόγω… έρωτα!
Όλα δείχνουν ότι η σχέση του εγκεφάλου της συμμορίας με μια εκθαμβωτική ξανθιά γυναίκα ήταν μοιραία για τους “ροζ πάνθηρες” όπως τους ονόμασαν οι διώκτες τους.
Το όνομα αυτής Μπογιάνα Μίτιτς. Από εύπορη οικογένεια της Σερβίας. Φοίτησε σε ακριβό σχολείο. Σπούδαζε νομικά, αλλά διέκοψε τις σπουδές της για να κάνει… καριέρα στην άλλη πλευρά. Οι συμφοιτητές της έχουν να λένε για την ομορφιά της.
Ο κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερός της Μίλαν Λιέπογια βρήκε τον τρόπο να τη… ρήξει. Έγιναν ζευγάρι στη ζωή και στις… μπίζνες.
Μαζί οργάνωσαν την εντυπωσιακή ληστεία στο wafi city, το παραμυθένιο εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι όπου εισέβαλαν με δύο αυτοκίνητα σε κοσμηματοπωλείο και μέσα σε 55 δευτερόλεπτα άρπαξαν κοσμήματα αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ!
Στην Ελλάδα οι “ροζ πάνθηρες” χτύπησαν στη Σαντορίνη, την Κω τη Ρόδο όπου μονάχα στην τελευταία περίπτωση άρπαξαν κοσμήματα αξίας 2,5 εκατομμυρίων!
Τον περασμένο Δεκέμβρη χτύπησαν τρεις φορές στην Αττική. Η τελευταία τους ληστεία ήταν στη Γλυφάδα όπου εισέβαλαν κρατώντας αυτόματα όπλα και άρπαξαν κοσμήματα αξία δύο εκατομμυρίων.
Μήνες πριν ωστόσο οι αρχές είχαν αρχίσει να συλλαμβάνουν μέλη της σπείρας…
Πριν ένα χρόνο Γάλλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Μίλαν Λιέπογια, ύστερα έγιναν και άλλες συλλήψεις σε Μονακό, Ντουμπάι και Κύπρο…
Μόλις χθες ένα ακόμη μέλος της σπείρας έπεσε στα χέρια των Καραμπινιέρων στην Ιταλία…
12 μέλη της σπείρας έχουν συλλάβει οι αστυνομικοί σε συνεργασία με την Ιντερπόλ, ΄χι όμως την πανέμορφη Μπογιάνα.
Η φωτογραφία της παραμένει στους πίνακες με τους καταζητούμενους αλλά εκείνη είναι άφαντη.
Κάποιοι μιλούν για… βαθύ λαρύγγι που “δίνει” τους ληστές. Οι ίδιοι λένε ότι είναι η όμορφη Σέρβα που μίλησε για να μείνει εκείνη εκτός φυλακής.
Θυμίζουν ένα βασικό λάθος…
Στην εντυπωσιακή ληστεία στο Ντουμπάι οι δράστες είχαν αφήσει ίχνη DNA και κυρίως ένα κινητό. Ήταν λένε το κινητό της Μπογιάνα.
Από τότε η καλλονή έχει εξαφανιστεί και λέγεται πως είναι πρώτη που εντόπισαν οι αρχές και εκείνη αποφάσισε να “δώσει” τους άλλους με αντάλλαγμα την ελευθερία της…

Φαίνεται πως τελικά η όμορφη Μπογιάνα προτίμησε την ελευθερία απ’ τον έρωτα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε