Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι σεξιστικοί διάλογοι με ανήλικη στο Facebook, “παγίδεψαν” 45χρονο

Οι σεξιστικοί διάλογοι με ανήλικη στο Facebook,  “παγίδεψαν” 45χρονο

Η σεξιστική και προσβλητική συμπεριφορά απέναντι σε ένα 16χρονο κορίτσι “παγίδεψαν” 45χρονο χρήστη διαδικτύου που εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελία της μητέρας του θύματος.

Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση προσβολής 16χρονης ανήλικης, στην οποία ταυτοποιήθηκε ως δράστης 45χρονος άνδρας.

Η μητέρα 16χρονης κινητοποιήθηκε όταν διάβασε τους προσβλητικούς διαλόγους της κόρης της στο ίντερνετ με άγνωστο άτομο. Από τις φωτογραφίες του διαδικτυακού προφίλ, η μητέρα αναγνώρισε τον 45χρονο, ως το άτομο με το οποίο συνομιλούσε η κόρη της.

Ακολούθησε παραγγελία από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, για προκαταρκτική διερεύνηση των καταγγελλομένων και εντοπισμό του δράστη. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε άμεσες ενέργειες και διακριβώθηκε ο τόπος διαμονής του.

Κλιμάκιο της Δίωξης προχώρησε σε έρευνα στην οικία του 45χρονου σε περιοχή της Αττικής καια κατέσχεσε τα ψηφιακά πειστήρια. Με βάση αυτά, σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε