Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι ζωοτροφές έκρυβαν 53 κιλά χασίς!

Οι ζωοτροφές έκρυβαν 53 κιλά χασίς!

Ένας 41χρονος Έλληνας συνελήφθη, στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ένας Αλβανός, ως συνεργός του.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής εντόπισαν, στην περιοχή του Περιστερίου, σταθμευμένο φορτηγό όχημα που ήταν έμφορτο με μπάλες ζωοτροφής, εντός των οποίων βρισκόταν επιμελώς κρυμμένη, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους άνω των 53 κιλών.

Από έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο είναι αποχαρακτηρισμένο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας, με την οποία εκδόθηκε το ασφαλιστήριο.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων, εξακριβώθηκε η συμμετοχή του 41χρονου στην εγκληματική δραστηριότητα της διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης και εντοπίστηκε στη Νέα Σμύρνη, όπου συνελήφθη.

Ο δράστης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εμπλεκομένου Αλβανού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε