Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο! 42χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του και βγήκε με τα αίματα στο δρόμο!

Οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο! 42χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του και βγήκε με τα αίματα στο δρόμο!

– Εμβρόντητοι έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής αφού τον γνώριζαν καλά κι εκείνον και την οικογένειά του
– Η μητέρα του είχε πάθει εγκεφαλικό και την φρόντιζε καθημερινά
– Η αστυνομία μπαίνοντας στο σπίτι βρήκε τη γυναίκα με τραύματα στο πρόσωπο και στο λαιμό
– Ο 42χρονος άνδρας έχει συλληφθεί και η μητέρα του νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει τι όπλισε το χέρι του 42χρονου στον Άγιο Δημήτριο και με ένα μαχαίρι χτύπησε με μανία την μητέρα του στο πρόσωπο και στο λαιμό. Κι αυτό γιατί μαρτυρίες απο τη γειτονιά λένε στο newsit.gr ότι ήταν ένα πολύ καλό και αγαθό παιδί που δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα ποτέ. “Ηταν ενα ήσυχο παιδί. Δεν είχε δωσει ποτέ κανένα δικαίωμα”, λεει χαρακτηριστικά στο Newsit.gr άνθρωπος που τον γνώριζε. Ωστόσο, μαρτυρίες απο τη γειτονιά αναφέρουν πως υπήρχαν αρκετοί τσακωμοί αναμεσά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ο 42χρονος ήταν οικοδόμος χωρίς δουλειά και έκανε μεροκάματο στη γειτονιά. Όταν συνέβη το μοιραίο περιστατικό βγήκε στη γειτονιά και άρχισε να λέει πως σκότωσε τη μητέρα του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα του ειχε πάθει εγκεφαλικό και ο γιός της την πρόσεχε και την έβγαζε για βόλτα και για ψώνια τα τελευταία δυο χρονια. “Την φρόντιζε εδώ και δυο χρόνια. Της μαγείρευε και της καθάριζε”, λεει χαρακτηριστικά γείτονας. 

Πως έγιναν όλα

Γεμάτος αίματα και με βλέμμα παγωμένο βγήκε από το σπίτι του στην γειτονιά της οδού Δήμητρος στον Άγιο Δημήτριο ο 42χρονος άνδρας. Ο άνδρας τον πλησίασε και τον ρώτησε αν έχει τραυματιστεί. Η απάντηση του 42χρονου τον έκανε να παγώσει. “Σκότωσα τη μητέρα μου” του είπε. Αμέσως ο ιδιοκτήτης που σύμφωνα με πληροφορίες γνωρίζει τον άνδρα ενημέρωσε την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον άνδρα και στη συνέχεια πήγαν ως το σπίτι του για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε ότι ο άνδρας τον τελευταίο καιρό είχε προστριβές με τη μητέρα του γιατί τον πίεζε να βρει δουλειά. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα όπου εμφανίστηκε ο δράστης, είδαν τη γυναίκα αιμόφυρτη πεσμένη στο πάτωμα. Όπως διαπίστωσαν είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε ότι η γυναίκα όταν έφτασε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ήταν στη ζωή, βαρύτατα όμως τραυματισμένη.

Ο 42χρονος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε