Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Οκτώ τα θύματα του “δράκου” των βορείων προαστίων – Όλες οι λεπτομέρειες για τον 30χρονο

Οκτώ τα θύματα του “δράκου” των βορείων προαστίων – Όλες οι λεπτομέρειες για τον 30χρονο

Άτομο απόλυτα συνειδητοποιημένο όσον αφορά στις πράξεις που ήταν ικανό να διαπράξει, χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί το “δράκο” του Αμαρουσίου, o οποίος έπεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ είχε στήσει καρτέρι στην υπόγεια διάβαση πεζών στη Φιλοθέη, περιμένοντας το επόμενο θύμα του.

Ο 30χρονος εύσωμος ιδιωτικός υπάλληλος, με τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά, το άσπρο δέρμα και τα χοντρά γυαλιά μυωπίας, ο οποίος προφασίζεται ψυχολογικά προβλήματα και είναι κάτοικος της περιοχής, έπεσε τελικά στα χέρια της Αστυνομίας ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια επίθεση του, αυτή τη φορά κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ν. Φιλοθέης.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που εξαπέλυσαν επιχείρηση “σκούπα” στην περιοχή, εντόπισαν το “δράκο” της Φιλοθέης να έχει στήσει καρτέρι για νέα θύματα, στην υπόγεια διάβαση της περιοχής και των συνέλαβαν.
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, μια μονωτική ταινία, ενώ στα χέρια του και το πρόσωπο του, είχε γρατσουνιές που του είχε προκαλέσει το τελευταίο θύμα του, στην προσπάθεια του να προστατευτεί από την μανία του “δράκου”.
Αμέσως μετά την σύλληψή του, κλήθηκε στο ΑΤ Αμαρουσίου η γυναίκα που το πρωί δέχθηκε την επίθεσή του και τον αναγνώρισε ανεπιφυλάκτως, λέγοντας μάλιστα πως τα σημάδια και οι γρατσουνιές προέρχονται από την αντίδραση της.
Η κατάθεση.
Η 40χρονη γυναίκα, χθες λίγο μετά τις 06:30 το πρωί, πήγαινε στην δουλειά της περπατώντας στην οδό Αγράφων κοντά στο ΟΑΚΑ: “…επειδή είχα ακούσει για το “δράκο” είχα το νου μου, όταν κατάλαβα πως κάποιος άνθρωπος με ακολουθεί και μάλιστα από κοντά”.
Η συνέχεια της κατάθεσης συγκλονιστική: “…γύρισα και είδα ξαφνικά κοντά μου έναν άνδρα με ανοιχτά μαλλιά και άσπρο δέρμα, να έχει ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας στο στόμα. Αμέσως, με άρπαξε από το χέρι ενώ με ακουμπούσε με το άλλο και άρχισε να με σπρώχνει.
Τρομοκρατήθηκα, έβαλα τις φωνές, και με το χέρι που είχα ελεύθερο, άρχισα να του προκαλώ γρατσουνιές στο πρόσωπο και τα χέρια. Προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, αλλά είχα ήδη βάλει τα ουρλιαχτά και είχε βγει κόσμος στα μπαλκόνια και φώναζε στο “δράκο”. Με άφησε και το έβαλε στα πόδια”.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ο 30χρονος που είναι κάτοικος της περιοχής, απτόητος και παρά τις γρατσουνιές, πήγε στην υπόγεια διάβαση τις Φιλοθέης, περιμένοντας νέο θύμα μέχρι τελικά που συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα του “δράκου” έχουν ήδη φθάσει τα 8, καθώς χθες το μεσημέρι και ενώ είχε ήδη γίνει γνωστή η σύλληψη του 30χρονου, πήραν τηλέφωνο στην Ασφάλεια Αμαρουσίου δυο γυναίκες και κατήγγειλαν πως κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν δεχθεί και αυτές επίθεση πλην όμως δεν το είχαν καταγγείλει. Οι συγκεκριμένες γυναίκες κλήθηκαν στο Τμήμα για αναγνώριση του “δράκου”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε