Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ψωμιάδης: Ευδιάθετος και χωρίς μούσι στον ανακριτή – Πήρε προθεσμία για την Τρίτη

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο πέρασε το πρωί το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων, Μάκης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε ευδιάθετος και καλοντυμένος και καλημέρισε όλους τους παρευρισκόμενους με τη φράση “καλημέρα παιδιά”.
Η εμφάνιση δεν είχε καμία σχέση με την χθεσινη, που με τη σειρά της δεν είχε καμία σχέση με όπως τον ξέραμε. Σήμερα ήταν καλοντυμένος ενώ είχε ξυρίσει την γεννειάδα.

Μιαμιση ώρα αργότερα βγήκε πάλι χαμογελαστός, δεν έκανε καμία δήλωση και έφυγε συνοδεία αστυνομικών από τα δικαστήρια.

O ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΚΑβάλας Μάκης Ψωμιάδης έφυγε από τα δικαστήρια με μία επιπλέον κακουργηματική κατηγορία, που του απαγγέλθηκε σήμερα από τον ανακριτή της υπόθεσης.

  Ο κατηγορούμενος ενημερώθηκε πως στη λίστα των αδικημάτων, για τα οποία καλείται να απολογηθεί, προστέθηκε και αυτό της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Έτσι ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για να προετοιμαστεί με τους συνηγόρους του και να αντιτάξει, ενώπιον του ανακριτή, τις θέσεις του για το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί εναντίον του. Μέχρι την Τρίτη, ο Ψωμιάδης θα παραμείνει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.

Οι κατηγορίες που ήδη βαρύνουν τον Ψωμιάδη, πλήν της νέας που του απαγγέλθηκε, αφορούν στα αδικήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απάτης,της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά και της δωροδοκίας.

Ο συνήγορός του, Χρ.Στάθης, χαρακτήρισε “αόριστο” το κατηγορητήριο εναντίον του εντολέα του, αλλά και ο ίδιος ο Ψωμιάδης υποστηρίζει πως οι κατηγορίες σε βάρος του είναι “φούσκες”. ‘Οπως φέρονται να υποστηρίζουν, δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ τονίζουν πως όλες οι συνομιλίες που καταγράφηκαν και περιλαμβάνονται στην δικογραφία δεν έχουν γίνει πριν αλλά μετά το τέλος των επίμαχων αγώνων που θεωρούνται “στημένοι”.

ΩΡΑ 11.35 ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

ΩΡΑ 11.20 Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ

ΩΡΑ 11.30 ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

ΩΡΑ 10.05 Ο ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Η υπεράσπιση αναμένεται να υποστηρίξει επίσης την ακυρότητα του κατηγορητηρίου και αναμένεται να τεθεί το ερώτημα ποιοι εξαπατήθηκαν από τον κ. Ψωμιάδη και τι ποσά κέρδισε παράνομα.

Ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης έχει δηλώσει “πολιτικός κρατούμενος” και μιλά για σκευωρία σε βάρος του που έχει στηθεί απο΄την πολιτεία.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε και η 37χρονη η οποία κατηγορείται οτι μαζί με άλλο ένα άτομο πήγε να νοικιάσει το σπίτι που έμενε ο Μάκης Ψωμιάδης. Το πρώην μοντέλο εμφανίστηκε φορώντας κουκούλα και αμέσως μπήκε στο κτίριο 3 της Ευελπίδων.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρώην μοντέλο που νοίκιασε τη βίλα για τον Μάκη…

Το Σάββατο απολογείται ο Μ. Ψωμιάδης – Μαρτυρίες κατοίκων και ΦΩΤΟ από το σπίτι στα Καλύβια στο NewsIt

Το NewsIt στο σπίτι που συνέλαβαν τον Μάκη Ψωμιάδη – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ποιός είναι πραγματικά ο Μάκης Ψωμιάδης

Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Ψωμιάδη!

Υποβιβάστηκαν Ολυμπιακός Β. και Καβάλα – Μπέος και Ψωμιάδης εκτός ποδοσφαίρου εφ΄ όρου ζωής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε