Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πακιστανοί επιτέθηκαν και χτύπησαν ζευγάρι Ελλήνων στο Περιστέρι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μάλιστα τρεις από τους Πακιστανούς επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς που πήγαν να τους συλλάβουν.

Ένα μυστήριο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία γύρω στις 02:30 σήμερα τα ξημερώματα μια ομάδα δέκα περίπου πακιστανών που βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου επιτέθηκε σε δύο Έλληνες που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από το σημείο και τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Πρόκειται για μια 19χρονη γυναίκα και έναν 20χρονο άνδρα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής. Μάλιστα η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι ενώ ο άνδρας έχει τραύμα στο κεφάλι.

Λίγα λεπτά αργότερα δύο από τους τρεις συλληφθέντες Πακιστανούς αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς που έτρεξαν να επέμβουν, αντιστάθηκαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία για να αποφύγουν τη σύλληψη τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απρόκλητες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη γιατί οι πακιστανοί επιτέθηκαν στα συγκεκριμένα άτομα και αν είχε προηγηθεί κάτι νωρίτερα.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε