Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Σοκαρισμένος ο πατέρας του θύματος μιλάει στο newsit.gr [vid]

Παλαιό Φάληρο: Σοκαρισμένος ο πατέρας του θύματος μιλάει στο newsit.gr [vid]

Εμφανώς ταραγμένος, όπως είναι απόλυτα λογικό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο newsit.gr ο πατέρας του 26χρονου που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης αργά το βράδυ της Τρίτης, 04.04.2017, στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα του 26χρονου που έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης στο Παλαιό Φάληρο αργά το βράδυ της Τρίτης. Ο κ. Φώτης μίλησε στο newsit.gr για τα πρώτα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 26χρονος γιος του στο στήθος και στο στομάχι και καταγγέλλει ότι ο γιος του αναγνώρισε το δράστη της επίθεσης.

Είχε έρθει η ασφάλεια και η αστυνομία και στην αρχή δίσταζε. Τελικά είπε το όνομα. Λέει ότι είναι Αλβανός και πρέπει να είναι αυτός, δεν θυμάμαι το όνομα“, λέει σοκαρισμένος ο κ. Φώτης και κάνει λόγο για έναν ένοπλο σε μηχανή με full face, κράνος και κουκούλα.

Όπως περιγράφει, ο γιος του, Πέτρος, ήταν με έναν φίλο του για καφέ και συζητούσαν στη γωνία της οδού Αχαιών και Ναυσικάς, ενώ όπως έμαθε δεν προηγήθηκε κάποιος καβγάς.

Εκεί εμφανίστηκε η μηχανή. Τον γιο μου τον βρήκα στα 70 μέτρα πυροβολημένο“, προσθέτει ο πατέρας του 26χρονου και αποκαλύπτει από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 26χρονος, πως ο γιος του διέφυγε μάλλον τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τέλος επισημαίνει πως ο φίλος του γιου του, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του την ώρα της επίθεσης, έχει δει όλες τις λεπτομέρειες και τις καταγγέλλει αυτή την ώρα στην ασφάλεια επαναλαμβάνοντας πως ο δράστης είναι γνωστός του γιου του.

Ακούστε την συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα του θύματος στο newsit.gr

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε