Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πανδημία” ληστειών κατά ταξί στη Θεσσαλονίκη

“Πανδημία” ληστειών κατά ταξί στη Θεσσαλονίκη

Και δεύτερη επίθεση έγινε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ σε οδηγό ταξί στη Θεσσαλονίκη και πλέον το φαινόμενο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Στις 20:45 άγνωστος με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από οδηγό ταξί τις εισπράξεις ενώ παράλληλα πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε πεζός.Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή μεταξύ Θέρμης και Ραιδεστού.

Λίγο νωρίτερα, ένας οδηγός ταξί από τη Θεσσαλονίκη, που ένα ζευγάρι στις 28 Δεκεμβρίου τον έκλεψε, σήμερα κάποιος αποπειράθηκε να τον μαχαιρώσει. Η επίθεση έγινε το απόγευμα σε περιοχή του Σέιχ Σου. Ένας άνδρας που προσποιήθηκε τον πελάτη, αποπειράθηκε να μαχαιρώσει τον 32χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος ευτυχώς αντέδρασε άμεσα, έριξε το ταξί μέσα σε μία αλάνα και μετά από πάλη κατάφερε να ξεφύγει. 

Όπως ο ίδιος δηλώνει ο άνδρας που του επιτέθηκε δεν είχε σκοπό τη ληστεία, ενώ ο ίδιος κατάφερε να σωθεί απο θαύμα από τη μαχαιριά του δράστη. Μάρτυρες έχουν συγκρατήσει χαρακτηριστικά του δράστη, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης είναι μετρίου αναστήματος, 40 με 45 χρονών, γκρίζα μαλλιά και μούσι, φορούσε τζιν και καφέ μπλούζα.

Τα προηγούμενα δυο είχαν γίνει το ένα στις 25/11/2009 και στις 25/12/2009, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε οδηγούς ταξί, χωρίς όμως σαν κίνητρο τη ληστεία. Αυτό ακριβώς το στοιχείο, οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι υπάρχει κάποιος “μανιακός” που επιτίθεται στους οδηγούς ταξί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε