Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παπάς έκλεβε τρόφιμα από το νοσοκομείο του Πύργου! Τον έπιασαν στα πράσα!

Παπάς έκλεβε τρόφιμα από το νοσοκομείο του Πύργου! Τον έπιασαν στα πράσα!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.10.2010 | 11:21
Πρώτη δημοσίευση: 27.10.2010 | 10:49

Το κόλπο στήθηκε με τη βοήθεια της 37χρονης συζύγου του, η οποία δούλευε ως βοηθός μάγειρα στο νοσοκομείο.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου υποψιάστηκε κάποια στιγμή ότι... κάτι δεν πάει καλά στο μαγειρείο καθώς "εξαφανίζονταν" ως δια μαγείας, μεγάλες ποσότητες τροφίμων!

Όπως δημοσιεύει το IliaTora, μετά από παρακολούθηση ημερών, η ίδια η Διοικήτρια Ελένη Σιουρούνη, εντόπισε τον παπά να φτάνει στο νοσοκομείο και να αναλαμβάνει ρόλο... τσιλιαδόρου, ενώ η σύζυγός του άδειαζε τα ράφια του μαγειρείου!

Μαζί με την προϊσταμένη επιστασίας άρχισαν να τον κυνηγούν! Μπροστά ο παπάς και πίσω οι υπεύθυνες του νοσοκομείου με τους ασθενείς να παρακολουθούν έκπληκτοι!

Τελικά τον έπιασαν την ώρα που ενημέρωνε τη σύζυγό του πως η "δουλειά χάλασε" ενώ εκείνη, είχε μείνει με τα κλεμμένα τρόφιμα στα χέρια!
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Πύργου και το ζευγάρι οδηγήθηκε στο τμήμα. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί!

Πάθαμε εγκεφαλικό! Καλέστε ασθενοφόρο!

Ενώ βρίσκονταν πια στα χέρια της αστυνομίας, τόσο ο ιερέας όσο και η σύζυγός του άρχισαν να φωνάζουν πως "έπαθαν εγκεφαλικό"! Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί είπαν πως δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα υγείας...

Τελικά, η διοικήτρια του νοσοκομείου αποφάσισε να μην κάνει μήνυση στο ζευγάρι - το οποίο είναι πολύτεχνο - και οι αστυνομικοί το άφησαν ελεύθερο. Ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει ο προβλεπόμενος από τον νόμο πειθαρχικός έλεγχος...
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο