Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παρακολουθούν 15 άτομα

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Σχεδόν όποιον μιλούσε με τον 35χρονο που έπεσε νεκρός στη Δάφνη έχουν βάλει στο “στόχαστρο” οι αστυνομικοί

καθώς οι έρευνες μάλλον πελαγοδρομούν μετά τις απανωτές διαψεύσεις των προσδοκιών τους για στοιχεία μέσω DNA ή καταθέσεων μαρτύρων.
Πρώτοι στη λίστα των στόχων 15 άνθρωποι με τους οποίους σύμφωνα με τις κλήσεις του κινητού του ο Λ. Φούντας είχε συχνή επαφή.
Τα άτομα αυτά βέβαια δεν είναι απαραίτητο πως έχουν ύποπτο παρελθόν… στη φάση αυτή για τους αστυνομικούς είναι φαίνεται ύποπτοι και όσοι… έπιναν καφέ στην πλατεία Εξαρχείων ή έκαναν διακοπές στην Ικαρία!

Τα ταξίδια στο εξωτερικό και τα γράμματα
Τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να χτίσουν το προφίλ του 35χρονου. Ερευνούν ακόμη και τις επαφές του στα ταξίδια του στο εξωτερικό. Η πεντάμηνη παραμονή του στη Γερμανία κατά το παρελθόν κίνησε το ενδιαφέρων των αστυνομικών που ζήτησαν πληροφορίες από τις Γερμανικές αρχές.
Εκείνο που έχει προξενήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους αστυνομικούς είναι το γεγονός πως ο 35χρονος φαίνεται να διατηρούσε επαφή μέσω αλληλογραφίας με γνωστούς ποινικούς που κινούνται στα όσια του αντιεξουσιαστικού χώρου και έχουν συλληφθεί.
Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν επιστολές από τουλάχιστον δύο από τα παραπάνω άτομα στις οποίες οι αστυνομικοί εντόπισαν φράσεις και λέξεις με ενδιαφέρον.
Υπάρχουν αξιωματικοί που μιλούν για φρασεολογία που παραπέμπει ακόμη και σε προκηρύξεις της “Σέχτας”, όμως την ίδια ώρα άλλοι υποβαθμίζουν το “στοιχείο” αυτό κάνοντας λόγο για φρασεολογία που χρησιμοποιεί ο ευρύτερος “αναρχικός χώρος”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε