Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παρακολουθούν τα θύματα και μετά εισβάλουν στα σπίτια;

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Οι εισβολές έχουν γίνει κάτι παραπάνω από πολλές, ειδικά τις τελευταίες ημέρες δεν περνά βραδιά που να μην υπάρχουν 2,3 και 4 “χτυπήματα” σε σπίτια

Δεν είναι λίγες εκείνες οι περιπτώσεις όπου η λεία περιορίζεται σε μερικά μόνο ευρώ ή λίγα τιμαλφή όμως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου τα “χτυπήματα” δείχνουν οργανωμένο σχέδιο συμμοριών που επιλέγουν το θύμα.

Μονάχα χθες δυο εισβολές οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Εκτός απ’ την εισβολή στο σπίτι του γνωστού πλαστικού χειρουργού Ανδρέα Φουστάνου στην Κηφισιά όπου οι δράστες είχαν ακόμη και πλαστικούς σφιγκτήρες για να δέσουν τα χέρια του θύματός τους, έγινε και μια εξίσου ύποπτη ληστεία στο Κορωπί.

Τρεις ληστές μπήκαν από το ανοιχτό παράθυρο στη μονοκατοικία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Οι δράστες “έπεσαν πάνω” στον 84χρονο και τη σύζυγό του για να τους ακινητοποιήσουν, τους χτύπησαν μάλιστα (ευτυχώς ελαφρά). Όλα δείχνουν όμως πως ήξεραν που πήγαν να “χτυπήσουν”.

Λεία τους ήταν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 30.000 ευρώ, ενώ φεύγοντας άρπαξαν και δυο κυνηγετικά όπλα που είχε ο 84χρονος στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης:
Τρόμος τη νύχτα για τον Ανδρέα Φουστάνο – Μπήκαν με όπλα και μαχαίρια στο σπίτι του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε