Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Παρέλαση” στα δικαστήρια κάνουν τα μέλη της μαφίας των διαρρηκτών

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα μέλη του κυκλώματος των Ρομά που είχαν ρημάξει σπίτια και βίλες.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και γνωστός επιχειρηματίας της Αθήνας, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει οδηγηθεί στον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί εντός της ημέρας. 

Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος 87 ατόμων, εκ των οποίων τα 50 έχουν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκαν με χειροπέδες στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων και απολογούνται ήδη από τη Δευτέρα. 

Να τονίσουμε πως οι  συλληφθέντες, πραγματοποίησαν τα τελευταία χρόνια σχεδόν τις μισές διαρρήξεις σε πολυτελείς κατοικίες σε όλη τη χώρα και ανάμεσα στα θύματα τους ήταν και πολλά γνωστά πρόσωπα όπως η Άννα Βίσση. 

Ήδη και μετά τις χθεσινές απολογίες 20 εκ των συλληφθέντων οι 11 οδηγήθηκαν στη φυλακή, άλλοι οκτώ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ένας ελεύθερος.
Για την υπόθεση του κυκλώματος των διαρρηκτών, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση διακεκριμένη με κατοχή όπλων, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κλοπές διακεκριμένες κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοκατοχή, παραχάραξη, και προμήθεια και κατοχή κάνναβης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε