Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παρέμβαση Παπουτση για την γκάφα της ΕΛ.ΑΣ.

Παρέμβαση Παπουτση για την γκάφα της ΕΛ.ΑΣ.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.01.2011 | 15:00
Πρώτη δημοσίευση: 17.01.2011 | 14:56

Την απαγόρευση μετάδοσης πληροφοριών πριν το τέλος των επιχειρήσεων και την επιβεβαίωση των στοιχείων ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

 Mετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη σύλληψη της 27χρονης Γερμανίδας και το φιάσκο για την δήθεν τρομοκράτισσα μητέρα της, διευκρινίζεται οτι η ενημέρωση που έγινε ήταν άτυπη.

Λες και αν ήταν γραπτή θα άλλαζε η ουσία της υπόθεσης. Εγκαλεί μάλιστα τους δημοσιογράφους - ίσως και δικαίως - λέγοντας: «Στο πλαίσιο των ερευνών για την ταυτότητα των υπόπτων και προκειμένου να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις, όσον αφορά στην τυχόν σχέση άλλων ατόμων με την υπόθεση που ερευνάται από την Αντιτρομοκρατική, έγινε άτυπη ενημέρωση.

» Στην ενημέρωση αυτή αναφερόταν ότι η μητέρα της συλληφθείσας είναι μέλος της RAF, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση.

» Στη διαδικασία αυτή υπήρξε πρόωρα η άτυπη ενημέρωση όσον αφορά μόνο τα στοιχεία της μητέρας προκειμένου, όπως προαναφέρεται, να προληφθεί η δημιουργία εντυπώσεων από εμπλοκή μέλους της RAF, λόγω καταρχήν ταύτισης στοιχείων ταυτότητας.»


   Διαδώστε αυτό το άρθρο