Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία στο παλαιό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Πάτρα: Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία στο παλαιό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.11.2012 | 07:39
Πρώτη δημοσίευση: 26.11.2012 | 21:00

Στον ανακριτή Πατρών αναμένεται να οδηγηθούν οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για την υπόθεση της ληστείας στο παλαιό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Oι συλληφθέντες έχουν ήδη πάρει αναβολή, ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους...

Πάντως, τόσο από την ανακριτική διαδικασία όσο και από τα στοιχεία που συγκεντρώνει η Αστυνομία, εκτιμάται ότι θα ξεκαθαριστεί πλήρως ποιον ρόλο είχε ο καθένας τους στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο των ερευνών αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών εξετάζουν ακόμη το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα άτομα, είτε άμεσα είτε έμμεσα, στην κλοπή των αρχαίων αντικειμένων.

Τα αρχαία αντικείμενα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθούν και πάλι στο παλαιό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Διαβάστε ακόμα:

Εξιχνιάστηκε η ληστεία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας - Προθεσμία για τη Δευτέρα πήραν οι 3 συλληφθέντες   Διαδώστε αυτό το άρθρο