Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Ξύλο για μια θέση πάρκινγκ! Συνοδεύτηκε και με τρακάρισμα αυτοκινήτου

ΦΩΤΟ αρχείου
ΦΩΤΟ αρχείου

Ένας οδηγός νταλίκας κι ένας στρατιωτικός πιαστήκαν στα χέρια για μία θέση στάθμευσης στην περιοχή Σύνορα.

Όλα ξεκίνησαν όταν και οι δύο οδηγοί προσπάθησαν ταυτόχρονα να παρκάρουν στην ίδια ελεύθερη θέση. Φυσικά και οι δύο διεκδίκησαν τη θέση υποστηρίζοντας, όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις,  ότι ο καθένας είχε την προτεραιότητα για την κατάληψή της καθώς είχαν κινηθεί πρώτοι γι’ αυτήν.

Κανείς όμως δεν έκανε πίσω και δεν άργησαν να έρθουν ο διαπληκτισμός και οι “απαραίτητες” βρισιές. Κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν τις μπουνιές και τις κλωτσιές. Μάλιστα στον καβγά, σύμφωνα με το dete.gr, μπλέχτηκε και ο γιος του ενός αλλά και ο δεύτερος οδηγός είχε την υποστήριξη ενός τρίτου ατόμου. Ο καυγάς μεταξύ τους λοιπόν εξελίχθηκε σε μαζική συμπλοκή!

Κάποια στιγμή πάνω στον άγριο καβγά, ο ένας από τους δύο μπήκε στο αυτοκίνητό του για να χτυπήσει το αυτοκίνητο του άλλου, μόνο που αντί να για το αυτοκίνητο του αντιπάλου, την πλήρωσε τελικά διερχόμενο ταξί.

Ο καυγάς όμως δεν σταμάτησε ούτε εκεί! Ο γιος του οδηγού που επιχείρησε να τρακάρει το άλλο όχημα προσπάθησε να τελειώσει το έργο του μπαμπά του αρχίζοντας να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές στο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό έληξε μόνο όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, με άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και χώρισαν τους αιμόφυρτους πια εμπλεκόμενους. Η επόμενη συνάντησή τους πιθανότατα θα είναι στα δικαστήρια….

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε