Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Κρυβόταν τρεις εβδομάδες για να μη συλληφθεί

Πάτρα: Κρυβόταν τρεις εβδομάδες για να μη συλληφθεί

Πατρινός επιχειρηματίας κρυβόταν επί τρεις εβδομάδες προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη για οφειλές που είχε προς το Ελληνικό Δημόσιο.

Πρόκειται για πολύ γνωστό πατρινό ο οποίος όπως αναφέρει το patrastimes.gr όταν ήταν στα «ντουζένια» του έπαιρνε τους καλοκαιρινούς μήνες το σκάφος του, εξορμούσε με την παρέα του στα νησιά του Ιονίου και ξεσήκωνε κόλπους, κολπίσκους και μαρίνες με τις μουσικές που ‘βαζε στο διαπασών.

Στον επιχειρηματία ο οποίος οφείλει ποσό 1.500.000 εκ € κάποιοι… “σφύριξαν” πριν από τρεις εβδομάδες πως έρχεται η σειρά του, με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί από την πιάτσα και να κρύβεται σε σπίτι εκτός Πατρών.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα με διαμεσολαβητή τον δικηγόρο του συμφωνήθηκε με τις αρμόδιες αρχές πως θα παραδοθεί κάτι το οποίο έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Η παράδοση του επιχειρηματία – αλλά πολύ περισσότερο ο τρόπος που έγινε σε συνδυασμό με την «εξαφάνισή του» για να μην συλληφθεί – έτυχε ποικίλων σχολίων από πρώην φίλους, για τους οποίους όταν «κτύπαγε η καμπάνα» της σύλληψης για ανάλογες υποθέσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος τους, δεν έλεγε τα καλύτερα λόγια και δεν δίσταζε να διαδίδει πολλά και να κάνει κακόγουστες αναφορές…

Διαβάστε επίσης: “Έδιωξαν” από το Δαφνί τον Λαυρεντιάδη – Πήγε στον Ερυθρό Σταυρό

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε