Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Μετέφεραν 41 μετανάστες μέσα σε κοντέινερ – 3.000 ευρώ για τον καθένα!

ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Ο ένας οδηγός μετέφερε τους μετανάστες και ο άλλος “επιτηρούσε” με το αυτοκίνητό του την διασρομή…

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στο 30ο χλμ της νέας εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, συνέλαβαν τον πρώτο από τους συλληφθέντες να μεταφέρει με την νταλίκα του σαράντα ένα αλλοδαπούς, ενώ ο δεύτερος ακολουθούσε το κοντέινερ με το αυτοκίνητό του.

ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Από προανάκριση προέκυψε πως μετέφεραν στην Πάτρα τους λαθρομετανάστες, με τελικό προορισμό την Ιταλία, λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ για κάθε μεταφερόμενο άτομο!

Πρόκειται για δώδεκα Παλαιστίνιους, δώδεκα Αλγερινούς, ένδεκα Αφγανούς, τέσσεριςΤυνήσιους, έναν Ιρακινό και έναν Ιρανό. Συγκεκριμένα, οι επτά είναι γυναίκες, οι δέκα τέσσερις άνδρες και οι είκοσι ανήλικοι, στερούμενοι άπαντες ταξιδιωτικών εγγράφων.

ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι λαθροδιακινητές, πέντε κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των χιλίων εκατόν ενενήντα ευρώ καθώς και ένα βιβλιάριο καταθέσεων.

Οι συληφθέντες λαθροδιακινητές με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα προσαχθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε