Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Ο Πρύτανης κάνει μήνυση για την επίθεση στο νομπελίστα James Watson

Πάτρα: Ο Πρύτανης κάνει μήνυση για την επίθεση στο νομπελίστα James Watson
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.04.2011 | 08:26
Πρώτη δημοσίευση: 15.04.2011 | 08:26

Η πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου ζήτησε συγνώμη από τον νομπελίστα για τα απίστευτα που έλαβαν χώρα στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου.

Ο James Watson ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο 12ο συνέδριο ιατρικής χημείας του ελληνικού πανεπιστημίου αλλά δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν στην επίσκεψή του στη χώρα μας. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών θα ερευνήσει το θέμα πειθαρχικά και θα κάνει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Στο τέλος της χθεσινής ομιλίας, ο κ. Παναγιωτάκης μίλησε στους παριστάμενους τονίζοντας: "Ορισμένοι θεωρούν πως τα φαινόμενα παραβατικότητας πρέπει να τα συνδέουν με το πανεπιστημιακό άσυλο. Ως Πρυτανική αρχή είμαστε αποφασισμένοι να ασκήσουμε όλα τα μέσα και εάν διαπιστώσουμε πως κάποια από αυτά τα άτομα είναι φοιτητές, θα περάσουν από πειθαρχικό. Αυτό ήταν κατάφωρη παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου".

Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά την ομάδα αντιεξουσιαστήκαν που εισέβαλαν στο χώρο της εκδήλωσης με κοντάρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο καθηγητές κι ένας φοιτητής.

Δείτε το βίντεο από τη  στιγμή της επίθεσης στον Νομπελίστα James Watson.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο