Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Ο εργοδότης της έδωσε δώρο Χριστουγέννων και μετά… της το έκλεψε απ’ την τσάντα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η καταγγελία έγινε στο ergasianews. Σύμφωνα με αυτή, ο εργοδότης σε γνωστό κατάστημα της περιοχής, την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκε να δώσει το δώρο Χριστουγέννων στην υπάλληλό του, μετά από έντονα παράπονα που του έκανε εκείνη, επειδή το είχε καθυστερήσει…

Της έδωσε το ποσό σε μετρητά και έβαλε τη γυναίκα να υπογράψει τη σχετική εξοφλητική απόδειξη.
Στη συνέχεια εκείνη, έβαλε τα χρήματα στην τσάντα της, την οποία και άφησε στην αποθήκη του καταστήματος και συνέχισε τη δουλειά της.

Όταν την ώρα που σχόλαγε, πήγε στην αποθήκη για να πάρει τα πράγματά της, ανακάλυψε ότι τα λεφτά… έχουν κάνει “φτερά” μέσα απ’ την τσάντα της! Αμέσως τηλεφώνησε στον αδερφό της και ανέβηκε στο ισόγειο του καταστήματος για να ζητήσει εξηγήσεις από τον εργοδότη.

Αρχικά ο καταστηματάρχης αντιμετώπισε με ψυχρό τρόπο την εργαζόμενη, αρνούμενος τα πάντα.
Όταν όμως έφτασε στο κατάστημα ο αδερφός της εργαζόμενης και άρχισαν τα… “γαλλικά” τότε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Τελικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο εργοδότης παραδέχθηκε μπροστά σε όλο το προσωπικό την πράξη του, προφασιζόμενος οικονομικές δυσχέρειες ενώ στη συνέχεια έδωσε τα χρήματα στην εργαζόμενη, ζητώντας συγνώμη και εκλιπαρώντας να μην τον καταγγείλει.

Η εργαζόμενη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό, καθώς στα 9 χρόνια που εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα ουδέποτε είχε δημιουργηθεί ανάλογο περιστατικό και η συνεργασία τους ήταν άψογη…

Διαβάστε ακόμα:

Πρόστιμο σε εργοδότη γιατί απέλυσε την έγκυο υπάλληλό του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε