Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: “Ο γιος μου απειλούσε πως αν δεν του έδινα λεφτά θα με σκοτώσει”

Πάτρα: “Ο γιος μου απειλούσε πως αν δεν του έδινα λεφτά θα με σκοτώσει”

Μπορεί μάνα να είναι μόνο μία, αλλά όταν ο γιος την κλέβει και την κακοποιεί έχει κάθε δικαίωμα να τον καθίσει στο “σκαμνί”!

“Δεν έχω πρόβλημα με τις κόρες μου. Η μία είναι παντρεμένη και η άλλη αρραβωνιασμένη. Με το γιο μου έχω πρόβλημα. Όταν δεν του έδινα λεφτά με απειλούσε πως θα με σκοτώσει και θα με… θάψει! Έφτασε στο σημείο να με κτυπήσει. Έχει κάνει πολλά… Μια φορά μου είχε ζητήσει το DVD player τάχα για να δει κάποια ταινία και μετά μου είπε πως χάλασε. Του είπα να μου το δώσει χαλασμένο αλλά δεν το έδινε”, κατέθεσε η μάνα στο δικαστήριο εις βάρος του γιου της.

Από την πλευρά του ο γιος της υποστηρίζει ότι τα τραύματα που είχε η γυναίκα οφείλονται σε παραπάτημα λόγω προβλήματος της με το αλκοόλ και όχι από βιαιοπραγία δικιά του. Παράλληλα έκανε λόγω για κακή παιδική ηλικία, ενώ δεν παρέλειψε να ανφέρει πως η μητέρα του έχει στείλει στο εδώλιο και την κόρη της.

Η ίδια μόλις άκουσε το γιο της να της αποδίδει ενώπιον του ακροατηρίου και των Δικαστών πρόβλημα αλκοολισμού έγινε έξαλλη και άρχισε να φωνάζει ότι αυτό δεν ισχύει και ότι ο γιος της λέει ψέματα. Ζήτησε μάλιστα να του κάνει… και άλλη μήνυση! Ωστόσο παρενέβησαν οι δικαστές κι έτσι το επεισόδιο έληξε.

Το Δικαστήριο έκρινε τελικά ένοχο τον κατηγορούμενο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 ημερών αλλά με τριετή αναστολή. Επίσης, υποχρεώθηκε να πληρώσει τα έξοδα της δίκης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε