Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Ο... τρομοφάκελος έκρυβε το στρινγκ της καλόγριας!

Πάτρα: Ο... τρομοφάκελος έκρυβε το στρινγκ της καλόγριας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.11.2010 | 12:07
Πρώτη δημοσίευση: 05.11.2010 | 11:45

Μια καλόγρια έπεσε θύμα της τρομοκρατίας! Το δέμα που έστελνε σε στρατιώτη και θεωρήθηκε ύποπτο, έκρυβε ένα στρινγκ και μία... κολασμένη επιστολή!

Πού να φανταζόταν η καλόγρια από γυναικείο μοναστήρι της Αχαϊας, πως το δέμα με το «καυτό» περιεχόμενο, που  έστελνε στον αγαπημένο της στρατιώτη θα ανοιγόταν... με εντολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (01-11-2010), όταν δόθηκε η εντολή να ανοιχτούν όλα τα δέματα που βρίσκονταν στα ΕΛΤΑ ή στις ιδιωτικές ταχυδρομικές εταιρείες, παρουσία των παραληπτών ή αποστολέων τους.

Οι υπεύθυνοι των εταιρειών άρχισαν να ειδοποιούν παραλήπτες για να ανοιχθούν τα δέματα που θεωρήθηκαν ύποπτα!
Αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Παγκράτι με τους νεαρούς τρομοκράτες. Σε ταχυδρομικό γραφείο στην Πάτρα εντοπίστηκε ένα δέμα με αποστολέα... μία μοναχή και παραλήπτη έναν στρατιώτη που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη.

Επειδή τους φάνηκε περίεργο, αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με το μοναστήρι και να καλέσουν τη μοναχή να ανοιχθεί ενώπιόν της το δέμα. Μόνο που η μοναχή δεν ανταποκρίθηκε κι έτσι από την Ασφάλεια δόθηκε εντολή να ανοιχθεί αμέσως και με μεγάλη προσοχή η συσκευασία! Τι συνέβη όταν το άνοιξαν;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τόσο οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες όσο και οι υπάλληλοι της courier. Μέσα στο δέμα υπήρχε ένα «καυτό» στιρνγκ και μία «κολασμένη» επιστολή που μόνο καλόγρια δεν θα μπορούσε να την είχε συντάξει! Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι Πατρινοί που διάβασαν την επιστολή έκαναν τον σταυρό τους και έλεγαν ότι αυτά δεν ακούγονται ούτε σε ταινίες πορνό!

Όσο για την καλόγρια; Δεν εμφανίστηκε εκείνο το βράδυ, αλλά το πρωί της Τρίτης! Παρέλαβε το «ανοιχτό» δέμα και έγινε... καπνός!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook