Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Παραχάραξη... τελευταίας τεχνολογίας - Άφωνοι οι αστυνομικοί που προχώρησαν σε συλλήψεις!

Πάτρα: Παραχάραξη... τελευταίας τεχνολογίας - Άφωνοι οι αστυνομικοί που προχώρησαν σε συλλήψεις!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.02.2011 | 20:05
Πρώτη δημοσίευση: 10.02.2011 | 15:39

Τα πλαστά ευρώ ανιχνεύονται πολύ δύσκολα ακόμα και από τα ειδικά μηχανήματα για παραχαραγμένα χαρτονομίσματα...

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Πάτρας για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος Νιγηριανών παραχαρακτών χαρτονομισμάτων του ευρώ, που είχαν απλώσει δίχτυα σε ολόκληρη τη χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες έγιναν τουλάχιστον 3 ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Κόρινθο, Αττική και Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν μέχρι στιγμής 4 άτομα και έχει κατασχεθεί τεράστιος αριθμός χαρτονομισμάτων. Όπως σημειώνεται από τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, πρόκειται για υψηλής αξιοπιστίας και δύσκολα ανιχνεύσιμων ακόμη και με ειδικά μηχανήματα παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, τα οποία μόνο σε τελευταίας τεχνολογίας εξελιγμένα εργαστήρια μπορούν ν’ αναπαραχθούν.

Για το συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο αποδίδεται από την ηγεσία της αστυνομίας ιδιαίτερα μεγάλη αξία καθώς ήταν προ των πυλών κι ανακόπηκε τη τελευταία στιγμή μια οργανωμένη επιχείρηση διανομής σε ολόκληρη την Ελλάδα αριστοτεχνικά παρασκευασμένων ευρώ, αναμένονται ενδεχομένως κι εντός της ημέρας ανακοινώσεις από τις διωκτικές Αρχές της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Όπως επίσης αναφέρεται, εξακολουθεί να αποτελεί ζητούμενο η ανακάλυψη του εργαστηρίου, για το οποίο όπως λέγεται, το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται σε κοντινό σημείο κάποιων από τους τρεις χώρους που έχουν ήδη ερευνηθεί.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο