Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Τη Δευτέρα στο αυτόφωρο ο Αλβανός που παρενοχλούσε παιδάκια έξω από σχολείο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ψευδή κατάθεση στοιχείων και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Τη Δευτέρα δικάζεται στο Αυτόφωρο ο νεαρός Αλβανός που συνελήφθη την Παρασκευή σε σχολείο της Αγυιάς για παρενόχληση μαθητών.

Ο νεαρός πλησίαζε τα ανήλικα, αγόρια και κορίτσια, και τους έλεγε πως η μητέρα ή ο πατέρας τους δεν θα πάει να τα πάρει από το σχολείο και πως έπρεπε να φύγουν με αυτόν.

Μάλιστα σύμφωνα με το patrastimes τα δελέαζε λέγοντάς τους πως θα πάνε σπίτι του, θα τους δώσει παγωτό να φάνε και θα δούνε μαζί παιδικές ταινίες και σειρές.

Κάποια από τα παιδάκια ενημέρωσαν τους γονείς τους αλλά και τους δασκάλους τους και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό Αλβανό.

Χθες ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε τις κατηγορίες της απόπειρας προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της ψευδούς κατάθεσης στοιχείων και της παράνομης εισόδου στη χώρα, αφού όπως εξακριβώθηκε έχει διωχθεί και δηλωθεί στο παρελθόν ανεπιθύμητος γιατί είχε διαπράξει και άλλο αδίκημα.

Ο νεαρός Αλβανός εξακολουθεί να είναι κρατούμενος στην Ασφάλεια Πατρών.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Νεαρός Αλβανός έταζε σε ανήλικους παγωτό για να τον ακολουθήσουν σπίτι του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε