Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Του ζήτησε την διατροφή και την πήρε στο κυνήγι με μαχαίρι!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Οι κάτοικοι έβλεπαν τη γυναίκα να τρέχει μπροστά και από πίσω τον πρώην άντρα της με μαχαίρι…

Του ζήτησε τη διατροφή κι εκείνος την κυνηγούσε με μαχαίρι σε όλη τη γειτονιά. Το περιστατικό συνέβη πριν δέκα περίπου ημέρες στην περιοχή της Ανθείας, ενώ από εκείνη την ημέρα η πρώην σύζυγος έχει απευθυνθεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ζητώντας τόσο έμπρακτη όσο και ψυχολογική υποστήριξη.

Η 38χρονη γυναίκα αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και αναγκάστηκε να επισκεφθεί τον 42χρονο πρώην σύζυγό της στο σπίτι του, για να του ζητήσει τα χρήματα της διατροφής. Εκείνος όμως άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να τρέχει πίσω της κατά μήκος της Ανθείας ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά.

Ευτυχώς κάποια στιγμή σταμάτησε την καταδίωξη και η πρώην του απομακρύνθηκε δίχως να πάρουν χειρότερη τροπή τα πράγματα. Σύμφωνα με το dete.gr, το ζευγάρι είναι χωρισμένο έναν χρόνο περίπου. Στην αρχή, ο πρώην σύζυγος ανταποκρινόταν στις υποχρεώσεις του και κυρίως τις οικονομικές οι οποίες είχαν προσδιοριστεί από την ελληνική δικαιοσύνη στην έκδοση του διαζυγίου. Τον τελευταίο καιρό όμως τα πράγματα άλλαξαν…

Ο πρώην σύζυγος άρχισε να καθυστερεί τις δόσεις της διατροφής που ήταν υποχρεωμένος να καταβάλει κάθε μήνα και η πρώην σύζυγός του αναγκαζόταν να του τηλεφωνεί ανά δεύτερη μέρα για να τον αναγκάζει να της δίνει τα χρήματα. Έφθανε μάλιστα στο σημείο να κρατά αποδείξεις για πράγματα που είχαν να κάνουν με τα δύο παιδιά τους και τα οποία πλήρωνε η ίδια, σε μια προσπάθεια να τον πείθει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε και να τον υποχρεώνει ηθικά να βάζει το χέρι στην τσέπη.

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη από τότε που η 38χρονη απολύθηκε από την εταιρία στην οποία εργαζόταν και έμεινε χωρίς πηγή εσόδων. Όλο το βάρος των υποχρεώσεων των παιδιών έπεσε πάνω στους γονείς της. Από τη μια η ανεργία της και από την άλλη το δράμα που βιώνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα για το μεγάλωμα των παιδιών και την κάλυψη των υποχρεώσεων, την έφεραν σε απόγνωση.

Eίχε επενδύσει στη διατροφή που έπρεπε να της δίνει ο πρώην άνδρας της σκεπτόμενη ότι μαζί με κάποια βοήθεια από δικούς της ανθρώπους θα μπορούσε να καλύψει το διάστημα μέχρι να βρει άλλη δουλειά. Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε