Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Τους έπιασαν με 50 κιλά χασίς στο λιμάνι

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, που εισάγει ποσότητες ινδικής κάνναβης από την Αλβανία και στην συνέχεια τις προωθεί σε χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης, βρίσκονται οι αξιωματικοί.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών, Ευάγγελος Τσάντζαλος, έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, έγινε έρευνα σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, πριν εισέλθει σε πλοίο με προορισμό την Ανκόνα της Ιταλίας. Μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκίνητου, καθώς και στα πίσω καθίσματα, οι λιμενικοί βρήκαν τέσσερις βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν 50 συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, βάρους 53 κιλών.

Στην συνέχεια οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 41χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, καθώς και τον 45χρονο συνοδηγό. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη έναν ακόμη άτομο στην Ηγουμενίτσα, το οποίο είχε μπει στο πλοίο, πριν να γίνει ο έλεγχος στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το Λιμενικό η ποσότητα του χασίς είχε προορισμό το Μιλάνο της Ιταλίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη και άλλων ατόμων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε